NothingYleinen

Vuotokuvat toisen sukupolven Nothing Ear (2) -kuulokkeista julki – muutokset minimaalisia

Nothing Ear (2)

Nothing aloitti maailmanvalloituksen langattomilla nappikuulokkeilla heinäkuussa 2021, jonka jälkeen yhtiöltä on nähty edullisemman hintapisteen Nothing Ear (stick) -kuulokkeet. Uusia Nothing Ear (2) -kuulokkeita huhuiltiin viime vuoden puolella julkaistavaksi jo joulukuulle 2022.

Nyt julkaisemattomista Nothing Ear (2) -kuulokkeista on vuotanut julki ensimmäiset väitetysti viralliset kuvat. Smartprix-sivusto on saanut kuvat Steve Hemmerstofferilta, joka tunnetaan sosiaalisessa mediassa OnLeaks-nimellä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvien perusteella muutokset Nothig Ear 2 -kuulokkeissa ovat hyvin minimaaliset. Nothing Ear (1) -kuulokkeiden sivuosassa ollut mikrofoni on kadonnut. Mikrofoni oli oletettavasti tarkoitettu parempaa taustamelunvaimennusta varten. Vuotaneissa kuvissa ei näy, että minne kyseinen mikrofoni olisi sijoitettu.

Nothing Ear (2) -kuulokkeiden varteen on tehty hienoisia muutoksia. Kyseessä saattaa olla ainoastaan kuulokkeiden komponenttien uudelleenjärjestelyitä kuorien sisällä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothing Ear (2) -kuulokkeiden ominaisuuksista ei toistaiseksi ole vuotanut paljoakaan tietoja. Huhujen mukaan kuulokkeissa voisi olla yksilöidympi taustamelunvaimennus, jonka ansiosta käyttäjä voi määritellä vaimennuksen voimakkuutta. Mukana saattaa olla myös monista kuulokkeista tuttu läpikuuluvuustila.

Muita ominaisuuksia voisi olla kahden laitteen tuki, eli käyttäjä voi liittää kuulokkeet samanaikaisesti esimerkiksi puhelimeen ja tietokoneeseen. Käyttäjä voisi vaihtaa laitteiden välillä helposti eikä uudelleen paritusta tarvitsisi tehdä joka kerta. Myös jonkinlainen ”Find My” -toiminto on mahdollinen sekä kuulokkeissa voisi olla tuki mukautetummalle taajuuskorjaimelle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothing itse ei ole kommentoinut mitään liittyen uusien Nothing Ear (2) -kuulokkeiden julkaisuaikatauluun tai ominaisuuksiin. Eilen uutisoimme Nothing-pomon antamasta haastattelusta, jossa Carl Pei mainitsi Nothing Phone (2) -puhelimen markkinoille saapumisesta tämän vuoden aikana.

Lähde: Smartpix

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing