POCOYleinen

Vuotokuvissa POCO X3 Pro – tulossa tarjolle kolmessa väriversiossa

POCO X3 Pro

Xiaomi vahvisti eilen, että yhtiö tulee julkaisemaan kaksi uutta POCO-malliston älypuhelinta ensi viikolla 22. maaliskuuta globaalisti ja 30. maaliskuuta Intiassa. Puhelimien on odotettu olevan huhuissa mainitut POCO F3 ja POCO X3 Pro, joista jälkimmäinen on nyt paljastunut tuoreissa vuotokuvissa.

POCO X3 Pro on tulossa tarjolle kolmessa väriversiossa, joiden on kerrottu olevan musta Phantom Black, pronssi Metal Bronze sekä sininen Frost Blue. Ulkoisesti Pro-versio muistuttaa vahvasti viime vuoden POCO X3 -perusversiota, eikä suuria muutoksia ole havaittavissa. Laitteen takaosassa on tuttu kamera-alue, jossa on neljä kamerasensoria sekä yksi LED-salamavalo. Takaosassa on lisäksi suuri POCO-logo. Puhelimen etuosassa on tasainen näyttöpaneeli, jossa on etukameraa varten tehty reikä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvat paljastavat POCO X3 Pron oikeassa kyljessä olevan äänenvoimakkuuspainikkeet sekä virtapainikkeeseen integroitu sormenjälkilukija. Kuvista nähdään puhelimessa olevan myös USB-C-latausliitin, 3,5 millimetrin kuulokeliitin sekä kaiutin alareunassa. Kuvat vahvistavat POCO X3 Pron saavan lisäksi 48 megapikselin pääkameran.

Aikaisempien huhujen mukaan POCO X3 Prossa tultaisiin näkemään Qualcomm Snapdragon 860 -järjestelmäpiiri, joka olisi hieman paranneltu versio Snapdragon 855+ -järjestelmäpiiristä. Qualcomm ei ole kyseistä järjestelmäpiiriä koskaan julkaistu, mutta huhujen mukaan Snapdragon 860 on kuitenkin tulossa. POCO X3 Prohon odotetaan myös 48 megapikselin neloiskameraa, joka koostuu pääkameran ohella ultralaajakulmakamerasta, makrokamerasta sekä syvyyskamerasta.

POCO X3 Pro saattaa saada myös Full HD+ -tasoisen AMOLED-näyttöpaneelin, jossa on 120 hertsin virkistystaajuus. Huhujen perusteella laitteessa olisi myös 5160 milliampeeritunnin akku, 33 watin pikalataus sekä NFC-tuki.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen kaikki tarkat tiedot varmistuvat Euroopan markkinoilla jo ensi viikolla 22. maaliskuuta.

Lähde: Twitter (TechDroider)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:POCO