WhatsAppYleinen

WhatsApp työstää kaivattua ominaisuutta – pian viesteihin voi reagoida

Suosittu pikaviestipalvelu WhatsApp työstää raportoidusti uutta ominaisuutta, joka mahdollistaisi viesteihin reagoimisen. Kyseessä on muutamista muistakin pikaviestisovelluksista tuttu ominaisuus, joten luonnollisesti WhatsApp haluaa pysyä kilpailijoiden tasolla ja kehittää vastaavia ominaisuuksia.

Aikaisemmin WhatsAppissa oli mahdollista reagoida viesteihin lainaamalla toisen viestiä ja vastata siihen esimerkiksi emojilla. Ominaisuus ei kuitenkaan ollut kovinkaan kätevä ja monissa palveluissa, kuten Instagramissa, Signalissa ja Twitterissä on mahdollista reagoida emojilla suoraan toisen lähettämään viestiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Todisteita viesteihin reagoimisen kehityksestä on löytänyt WABetainfo, jonka mukaan ominaisuus saattaa tulla pian saataville WhatsAppin beetaversion käyttäjille. Kyseessä pitäisi olla yksinkertainen ominaisuus, jossa vastaanottajien on mahdollista reagoida yhdellä emojilla toisten viesteihin. Toistaiseksi ominaisuudesta ei ole kuvia olevassa, sillä se ei ole laajasti vielä jaossa.

WABetainfo on kuitenkin jakanut kuvakaappauksen, jossa käyttäjä on saanut ilmoituksen vastaanotetusta reaktiosta. Valitettavasti reaktio ei näy, sillä WhatsApp kehottaa käyttäjää päivittämään sovelluksen uudempaan versioon reagointien näkemiseksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi ei ole tietoa, koska viesteihin reagointi on tulossa laajasti kaikkien käyttäjien saataville. Reagointiominaisuus on kuitenkin yksi kehitteillä olevista WhatsAppin ominaisuuksista, joka saattaa tulla tarjolle pian tai sitten sitä joudutaan odottamaan hyvin pitkään. Vasta hiljattain WhatsApp sai uuden ominaisuuden, jonka avulla voidaan lähettää kuvia tai videoita, joiden katsominen on mahdollista vain kerran.

Lähde: WABetainfo

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:WhatsApp