MicrosoftYleinen

Windows 11 -käyttöjärjestelmä saamassa paremman tuen puhelimen hotspot-ominaisuudelle – tuettujen laitteiden määrä ei päätä huimaa

Windows 11

Microsoft on hiljattain julkaissut rekisteröityneille käyttäjille uuden kehittäjille suunnatun Windows 11 -testiversion, jonka mukana on tullut tuki Hotspotille. Hotspotin avulla käyttäjä voi vaivattomasti yhdistää tietokoneensa puhelimensa nettiin ilman ylimääräistä Wi-Fi-asetuksissa kikkailua. Ominaisuus on ollut jo vuosia muun muassa Applen MAC-tietokoneissa.

Hotspottia käyttääkseen käyttäjän on käytettävä Windowsin mukana tulevaa Phone Link -sovellusta. Toiminnon käyttäminen onnistuu toistaiseksi ainoastaan Samsungin puhelimilla, joissa on Android 12 tai uudempi käyttöjärjestelmäversio sekä One UI 4.1.1 tai uudempi Samsungin One UI -käyttöliittymä. Microsoft ja Samsung ovat tehneet viimeisen vuoden aikana läheistä yhteistyötä Android-Windows-integraation kanssa. Ominaisuus voisi olla tulossa tulevaisuudessa esimerkiksi Microsoftin seuraavan sukupolven Surface Duo -puhelimelle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Microsoft on tulevan Hotspot-toiminnon myötä lisäämässä entisestään Android-puhelimien ja Windows-tietokoneiden integraatiota ja tämän kaltaiset uudistukset vievät integraatiota jälleen askeleen parempaan suuntaan.

Toistaiseksi Hotspot-toiminto on saatavilla ainoastaan rekisteröityneille testiversion käyttäjille, joten ominaisuuden saapumisessa kaikille käyttäjille menee vielä jonkin aikaa. Tulevaisuudessa myös tuettujen laitteiden määrää saatetaan kasvattaa Samsungin laitteiden ulkopuolelle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hotspot-toiminnon lisäksi Microsoftin julkaisema testipäivitys sisältää tableteille optimoidun tehtäväpalkin sekä muita korjauksia käyttöjärjestelmän ominaisuuksien toimintaan.

1 Kommentti

  1. Outoa tekstiä! Olen käyttänyt kännykän hotspotia monet vuodet eri koneillani niin kuin kavereistani melkein jokainen. No, W11 minulta puuttuu kun pelikone ei tue päivittämistä siihen.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Microsoft