MicrosoftYleinen

Windows 11 -käyttöjärjestelmän julkaisupäivä saattoi paljastua – Microsoft vihjaa julkaisusta 20. lokakuuta

Viime viikolla Microsoft esitteli ensimmäistä kertaa Windows 11 -käyttöjärjestelmää, jolloin sen kerrottiin tulevan maksuttomana päivityksenä vaatimukset täyttäville tietokoneille myöhemmin tämän vuoden aikana. Tilaisuuden aikana Microsoft saattoi kuitenkin paljastaa odotetun julkaisukuukauden sekä jopa päivämäärän.

Microsoftin julkaisemat kuvakaappaukset käyttöjärjestelmästä kertovat Windows 11:n julkaisun selvästi tapahtuvan lokakuussa. Esimerkiksi yhdessä kuvakaappauksista Teams-viestissä lukee ”en voi odottaa lokakuuta”, ja se on osoitettu Surface-tiimin Stevie Bathichelta Microsoftin Windowsista ja laitteista vastaavalle Panos Panaylle. Viestin on odotettu olevan Microsoftin piilottama vihjaus Windows 11:n julkaisusta tai vaihtoehtoisesti uusien Surface-laitteiden julkaisusta. Toki ei ole poissuljettua, että lokakuussa nähdään niin Windows 11:n ja Surface-laitteiden julkaisu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lisäksi toinen piilotettu vihjaus julkaisupäivästä löytyy Windows 11 -käyttöjärjestelmän esittelysivulta, jossa kuvakaappauksien päivämääränä nähdään 20. lokakuuta. Kyseisen päivämäärän on odotettu olevan päivä, jolloin Windows 11 tullaan julkaisemaan lopullisesti. The Verge -sivuston lähteiden mukaan Microsoft pyrkii ainakin julkaisemaan Windows 11 -käyttöjärjestelmän lokakuussa valmiina uusille laitteille.

Lisäksi Walmart-kauppaketjulla on nähtävästi myös enemmän tietoa julkaisusta, sillä kauppa on luvannut uuden Windows-päivityksen nykyisille myynnissä oleville tietokoneille lokakuussa 2021. Microsoft julkaisi eilen ensimmäisen Windows 11 Insider Preview -version, jonka avulla halukkaat pääsevät kokeilemaan uuden version ominaisuuksia jo nyt.

Lähde: The Verge

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Microsoft