SamsungYleinen

Samsungilta tulossa puhelin Snapdragon 778G -järjestelmäpiirillä – mahdollisesti Galaxy M52 5G

Samsung on nähtävästi ottamassa käyttöön Qualcommin varsin tuoreen Snapdragon 778G -järjestelmäpiirin, joka takaa hyviä ominaisuuksia keskihintaluokassa. Samaista järjestelmäpiiriä on hyödynnetty muun muassa uusissa Honor 50 -sarjan älypuhelimissa. Seuraava Snapdragon 778G -järjestelmäpiiriin perustuva älypuhelin voi olla Galaxy M52.

Tulevan Galaxy M52 -puhelimen mallikoodin tiedetään olevan SM-M526GBR, joka on nyt paljastunut myös Geekbench-suorituskykytestin tietokannasta. Geekbench paljastaa puhelimessa olevan Qualcommin 8-ytiminen järjestelmäpiiri ja lähdekoodista käy ilmi järjestelmäpiirissä olevan Adreno 642L -grafiikkaprosessori. Adreno 642L kuuluu Snapdragon 778G -järjestelmäpiiriin, joka viittaa Galaxy M52 5G -puhelimen saavan tuoreen järjestelmäpiirin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Suorituskykytestin listaus paljastaa Samsungin tarjoavan puhelimessa myös 6 gigatavua RAM-muistia sekä Android 11 -käyttöjärjestelmän. Aikaisempien huhujen mukaan Galaxy M52 5G voisi olla pitkälti uudelleen brändätty versio Kiinassa julkaistusta Galaxy F52 5G -puhelimesta, mutta nähtävästi ainakin järjestelmäpiirissä on eroja. Galaxy F52 5G:ssä Samsung hyödyntää vanhempaa Snapdragon 750G -järjestelmäpiiriä.

Snapdragon 778G -järjestelmäpiiriä ei ole nähty vielä monessakaan puhelimessa, sillä Honor 50- ja Honor 50 Pro -puhelimet olivat järjestyksessään ensimmäiset. Samsungin puhelimen ohella Snapdragon 778G:n odotetaan olevan myös uusien Motorola Edge 20 -malliston puhelimien avainominaisuus. Toistaiseksi ei ole tietoa, milloin nyt huhuttu Galaxy M52 5G -puhelin tullaan julkaisemaan.

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung