XiaomiYleinen

Xiaomi 12 Ultra saamassa järkyttävän suuren kamera-alueen – kuorikuvat saattoivat paljastaa Xiaomi 12 -puhelimien muotoilun

Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro ja Xiaomi 12 Ultra.

Tuorein vuoto koskien Xiaomin tulevia huippuluokan älypuhelimia tulee jälleen Kiinasta. Xiaomi 12 -sarjan puhelimien muotoilujen pääpiirteet ovat saattaneet vuotaa kuorikuvien ansiosta. Kuorikuvissa on esillä kolme malliston puhelinta, jotka ovat huhujen mukaan Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro sekä Xiaomi 12 Ultra.

Xiaomi 12- ja Xiaomi 12 Pro -puhelimet ovat kuvien perusteella varsin samanlaisia keskenään, sillä Xiaomi tulee luottamaan tuttuun laatikkomaiseen kamera-alueeseen. Nähtävästi kameroita olisi molempien puhelimien takaosassa kolme kappaletta, joiden rinnalla on myös LED-salamavalo. Kovin paljoa kuvat eivät paljasta, mutta pääpiirteet saadaan selville.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi 12 Ultran kohdalla kuorikuva paljastaa selvästi erilaisemman muotoilun, joka poikkeaa myös aikaisemmista Xiaomin puhelimista. Takaosassa on massiivisen pyöreä kamera-alue, jossa on jopa kahdeksan erilaista reikää. Jos kuorista voidaan jotain päätellä, niin luvassa olisi jopa viisi kameraa ja osa rei’istä saattaa kuulua salamalle ja lasertarkennukselle.

Kovinkaan suurena yllätyksenä erikoinen ja massiivinen kamera-alue ei Xiaomi 12 Ultrassa ole, sillä jo tämän vuoden Xiaomi Mi 11 Ultra -puhelimessa nähtiin erittäin kookas kamera-alue. Tällä kertaa Xiaomi saattaa luopua takaosan erillisestä näyttöpaneelista, joka vielä edeltäjämallista löytyi. Xiaomin lippulaivatason ultra-puhelimet ovat aina olleet yhtiön parhaimpia kamerapuhelimia, joten myös Xiaomi 12 Ultralta voidaan odottaa edistyneitä kameratoteutuksia.

Odotettavasti kaikissa puhelimissa Xiaomi tulisi hyödyntämään Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiriä, joka nähtiin jo muun muassa uudessa Motorola Edge X30 -puhelimessa. Xiaomin on odotettu julkaisevan ainakin osan Xiaomi 12 -malliston puhelimista kotimarkkinoillaan Kiinassa joulukuun aikana.

Lähde: Mydrivers.com 1, 2 (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi