HintavinkkiSamsungYleinen

Hintavinkki: Samsung Galaxy Z Fold 3- ja Galaxy Z Flip 3 -puhelimet alennuksessa – hinnasta jopa 280 euroa pois

Samsung Galaxy Z Flip 3 ja Galaxy Z Fold 3.

Samsungin viime vuonna julkaisemat Galaxy Z -sarjan taittuvanäyttöiset älypuhelimet ovat olleet erilaisissa tarjouksissa aikaisemmin tai kaupan päälle on saanut kelloja, Chromebookkeja tai muita Samsungin laitteita. Nyt Galaxy Z Fold 3- ja Galaxy Z Flip 3 -puhelimet ovat jälleen rehellisessä alennuksessa, sillä hinnoista on otettu satasia pois.

Suomalaiset jälleenmyyjät näyttävät tarjoavan Galaxy Z Fold 3 -puhelinta jopa 380 euron alennuksella ja Galaxy Z Flip 3 -puhelinta korkeintaan 180 euron alennuksella. Täyttä hintaa puhelimista ei siis enää tarvitse maksaa, mutta kaupan päälle ei saa myöskään mitään ekstraa. Alapuolella on listattuna puhelimien alennetut hinnat.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Z Flip 3 -puhelimesta on nähty toisinaan parempiakin tarjouksia, mutta Galaxy Z Fold 3 on saatavilla harvemmin alennuksella.

Galaxy Z Fold 3 jatkaa Samsungin tuttua ratkaisua, jossa puhelimesta saadaan tabletin kokoinen aavalla taittuva näyttö puhelimen sisältä. Galaxy Z Flip 3 on perinteisempi simpukkapuhelin, jonka saa taitettua hyvin kompaktiin kokoon. Molemmissa puhelimissa on myös huippuluokan tekniikkaa, kuten Snapdragon 888 -järjestelmäpiiri, 12 megapikselin kamerat sekä suuret muistit. Samsung on tehnyt puhelimista lisäksi ensimmäistä kertaa vedenkestäviä ja Galaxy Z Fold 3 on varusteltu tuella S Pen -kosketusnäyttökynälle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimiin voi käydä tutustumassa SuomiMobiilin arvosteluista alapuolella olevien linkkien takaa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Hintavinkki