HuaweiYleinen

Huawei Watch Fit 3, Watch 4 Pro Space Edition ja Watch GT 4 Green Edition ovat nyt saatavilla Suomessa – Näin paljon ne maksavat

Huawei Watch Fit 3, Watch GT 4 Green Edition (41mm), Watch 4 Pro Space Edition.

Huawei on tuonut tällä viikolla Suomessa myyntiin uusia älykelloja, jotka kaikki esiteltiin globaalisti toukokuun alussa. Huawei Watch Fit 3 on täysin uusi laite, mutta samalla myyntiin saatiin Huawei Watch 4 Pro Space Edition -erikoisversio sekä vihreä väri Watch GT 4 kellosta.

Kaikki kolme uutuutta ovat nyt saatavilla suomalaisten jälleenmyyjien kautta. Huawei Watch Fit 3 -kellon voi ostaa 159 euron hintaan mustana, pinkkinä ja valkoisena. 169 euron hinnalla saa itselleen nylonversion ja 199 euroa joutuu pulittamaan valkoisesta nahkaversiosta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei Watch 4 Pro Space Edition maksaa jopa 649 euroa, joka on 150 euroa enemmän kuin Watch 4 Pro -perusversio. Vastaavasti uusi vihreä Huawei Watch GT 4 (41mm) on tuotu myyntiin 249 euron hintaan. Aikaisemmin vastaava vihreä väri tuotiin tarjolle myös Watch GT 4 -kellon 46 mm kokoversiosta.

  • Huawei Watch Fit 3 – alk. 159 euroa
  • Huawei Watch 4 Pro Space Edition – 649 euroa
  • Huawei Watch GT 4 Green Edition (41mm) – 249 euroa

Valitut jälleenmyyjät tarjoavat erityisesti Huawei Watch Fit 3 -kellosta myös lanseeraustarjouksia. Esimerkiksi Elisalta saa 20 euron alennuksen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei Watch Fit 3

Uutuuskellossa on suurempi 1,82 tuuman neliömäinen näyttöpaneeli, jossa on korkea 1500 nitin kirkkaus sekä 60 hertsin virkistystaajuus. Yleinen tekniikka suorituskyvyn ja muistien osalta on pysynyt ennallaan verrattuna edeltäjään, mutta nyt akku on jopa 400 milliampeerituntia ja lataus tapahtuu magneettisella laturilla. Watch Fit 3 tuo mukanaan myös Huaweille tyypilliseen tapaan tutut urheilu- ja terveysominaisuudet, joita on kehitetty osittain myös Suomessa sijaitsevassa tutkimus- ja tuotekehityskeskuksessa.

LUE MYÖS: Testissä Huawei Watch Fit 3 – Miellyttävillä tavoilla uudistettu älykello kohtuullisella hinnalla

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei Watch GT 4 Green Edition (41mm)

Huawei Watch GT 4 Green Edition 41mm

Huawei Watch GT 4 -älykellon uutuusvärin ranneke on valmistettu fluoroelastomeerista ja se on varustettu hienostuneella ja lehtimäisellä tekstuurilla. Huawei mukaan ranneke yhdistää tyylin ja mukavuuden, tehden Green Edition -kellosta sopivan monenlaisiin aktiviteetteihin, olipa kyseessä sitten urheilu, kuntoilu tai viihde, ja sen erittäin elegantti Shining Halo -muotoilu tekee siitä myös joustavan ja kevyen.

LUE MYÖS: Testissä Huawei Watch GT 4 – Pitää käyttäjän tyylikkäänä ja fittinä

Huawei Watch 4 Pro Space Edition

Uusi Huawei Watch 4 Pro Space Edition on nimensäkin mukaisesti avaruusteemainen erikoisversio, joka tuo samalla mukanaan päivityksiä eri ominaisuuksiin. Uusi malli on rakennettu kestävistä ja virtaviivaisista ilmailuluokan materiaaleista ja Huawei Watch 4 Pro Space Editionin suunnittelu onkin inspiroitunut ihmiskunnan avaruuteen liittyvistä innovatiivisista saavutuksista.

Huawei Watch 4 Pro Space Edition -älykellon kohokohta on sen LAVAL-konsepti, joka on inspiroitunut raketeissa ja avaruusaluksissa käytetystä de Lavalin suuttimesta ja joka on otettu käyttöön sen nanokiteisessä keraamisessa kehyksessä ja interaktiivisessa LAVAL-kellotaulussa.

Käyttäjät pääsevät myös nauttimaan parannelluista terveys- ja kunto-ominaisuuksista, kuten Huawei TruSeen 5.5+ -ominaisuuden lisäämisestä tarkempaa terveyden mittaamista varten sekä parannellusta Health Glance 2.0 -terveyskatsausraporttitoiminnosta, joka tuo saataville kaksi uutta terveystietoa ja uuden terveystrendien analysointitoiminnon.

LUE MYÖS: Testissä Huawei Watch 4 Pro – Parasta Huaweita tällä hetkellä

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei