HMDNokiaYleinen

Julkaisematon Nokia G21 esillä nyt myös videolla – paljastaa hyvin geneerisen muotoilun

Nokia G21

HMD Global tulee julkaisemaan todennäköisesti pian uusia Nokia-puhelimia globaaleille markkinoille, sillä tällä viikolla on nähty jo tarkkoja tuotekuvia Nokia G11– ja Nokia G21 -puhelimista. Vuodot jatkuvat jälleen, sillä nyt Instagramiin on ladattu video, jossa on esillä Nokia G21.

Laite on paljastunut jonkinlaisesta myymälästä, joka vihjaa jälleenmyyjien jo saaneen laitteita varastoihinsa. Video paljastaa Nokia G21 -puhelimen hyvin geneerisen muotoilun jollaista ei ole aikaisemmin Nokia-puhelimissa nähty. Takaosassa on laatikkomainen kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Kameroiden rinnalla on myös teksti ”50 MP AI CAMERA”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Etuosassa nähdään pisaramainen lovitoteutus ja näytön kehykset ovat varsin paksut. Nokia G21:n oikeassa kyljessä on äänenvoimakkuuspainikkeet ja virtapainike, johon on integroitu sormenjälkilukija. Vasemmassa kyljessä on Google Assistant -painike sekä SIM-korttiluukku. Videolla on esillä laitteen sininen väriversio, mutta tarjolle on tulossa myös toinen ruskea/harmaa värivariantti. Vuodetun videon voi katsoa alapuolelta.


Nokia G21 on paljastunut aikaisemmin Geekbenchin tietokannasta, josta paljastui laitteen tarjoavan Unisoc T606 -järjestelmäpiirin, joten kyse on 4G-laitteesta. Lisäksi puhelimessa paljastui olevan 4 gigatavua RAM-muistia sekä vanha Android 11 -käyttöjärjestelmä. Myöskin vuotaneet tuotekuvat vahvistavat puhelimessa olevan Android 11, eikä tuorein Android 12.

Lähde: Nokiamob.net, Instagram

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD