MotorolaYleinen

Motorola Edge 20 -puhelimen väri- ja muistiversiot paljastuivat – myös Edge 20 Pro ja Edge 20 Lite tulossa

Motorolalta on tulossa kesän aikana mielenkiintoisia uutuuspuhelimia, sillä huhuissa on puhuttu Motorola Edge 20 -mallistosta. Jo aikaisemmin kolmesta malliston puhelimesta on julkaistu tarkkoja teknisiä tietoja, mutta nyt tunnettu vuotajan Evan Blass on kertonut laitteiden mallinimet ja uusia tietoja malliston yhdestä puhelimesta.

Aikaisemmin Motorolan tiedettiin kehittävän kolmea Edge-malliston puhelinta, joiden koodinimet olivat Berlin, Kyoto ja PStart. Nyt Evan Blass on kertonut puhelimien virallisien mallinimien olevan Motorola Edge 20, Edge 20 Lite sekä Edge 20 Pro. Lisäksi samainen lähde on kertonut Motorolan suunnittelevan uutuuspuhelimien julkaisua heinäkuun lopussa, eli muutaman viikon päästä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Blass on julkaissut Twitterissä tällä kertaa kuvan, jossa on lueteltuna Motorola Edge 20 -puhelimen väri- ja muistiversiot. Puhelinta odotetaan tarjolle 12 + 256 gigatavun, 8 + 256 gigatavun ja 8 + 128 gigatavun muisteilla, joka on saman verran kuin monissa huippupuhelimissa. Motorola Edge 20 perustuu Snapdragon 778G -järjestelmäpiiriin, eli kyseessä on keskihintaluokan laite. Puhelinta odotetaan tarjolle useassa väriversiossa, jotka ovat listattuna alapuolella.

  • Midnight Blue
  • Blue Vegan Leather
  • Iridescent White
  • Frosted White
  • Frosted Gray
  • Electric Graphite
  • Lagoon Green

Väriversioita puhelimella on monta ja selvästi enemmän kuin monilla muilla Motorolan puhelimilla. Väriversiot ovat hieman erilaiset muistiversiosta riippuen, mutta Motorola selvästi suunnittelee tällä kertaa värikkäämpää ja tyylikkäämpää puhelinta. On myös hyvä huomata, ettei kaikki väriversiot ole välttämättä tarjolla kaikissa maissa, joten Euroopassa saatetaan julkaista vain muutama malli.

Tulevien Motorola Edge 20, Edge 20 Lite ja Edge 20 Pro -puhelimien tarkkoihin teknisiin tietoihin voi käydä tutustumassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa. Kaikkiin puhelimiin odotetaan muun muassa 108 megapikselin tasoista kolmoiskameraa, korkean virkistystaajuuden näyttöä sekä Android 11 -käyttöjärjestelmää. Kaikista edullisimmassa mallissa on MediaTekin kehittämä Dimensity 700 -järjestelmäpiiri, kun taasen Edge 20 -puhelin tarjoaa Qualcommin tuoreen Snapdragon 778G -järjestelmäpiirin. Malliston kärkimalli on Edge 20 Pro, jossa tiedetään olevan tehokas Snapdragon 870G -järjestelmäpiiri.

Lähde: Twitter (Evan Blass)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola