OnePlusYleinen

OnePlus Nord 2 -puhelimen vahvistettiin saavan 4500 mAh akun ja Warp Charge 65 -pikalatauksen

OnePlus Nord 2 -puhelimen julkaisuun ei ole enää montaa päivää jäljellä, sillä julkaisu tapahtuu torstaina 22. heinäkuuta. OnePlus on paljastanut jo ennen julkaisua laitteesta paljon teknisiä ominaisuuksia, mutta vielä tälle päivälle on säästetty yksi vahvistettava asia. Nyt OnePlus on kertonut enemmän akusta sekä pikalatauksesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yhtiön Facebook-päivityksen mukaan OnePlus Nord 2 tulee saamaan suurehkon 4500 milliampeeritunnin akun sekä huippupuhelimista tutun Warp Charge 65 -pikalatauksen. OnePlussan mukaan Nord 2 tulee latautumaan vain 15 minuutissa 60 prosentin varaustasoon, joka vastaa päivän virtoja. Akun kerrotaan latautuvan tyhjästä täyteen 39 minuutissa Warp Charge 65 -pikalataustekniikalla.

OnePlus on itse vahvistanut aikaisemmin OnePlus Nord 2:n saavan muun muassa Dimensity 1200-AI -järjestelmäpiirin50 megapikselin kamerasensorin sekä 6,43 tuuman Fluid AMOLED -näyttöpaneelin. Puhelimesta on nähty jo lukuisia vuotokuvia, jotka ovat paljastaneet Nord 2:n useissa väriversioissa, joita ovat muun muassa sininen Blue Haze, harmaa Grey Sierra sekä tuoreimmassa kuvavuodossa on nähty myös punainen väriversio.

OnePlus kutsuu Nord 2 -puhelinta lippulaivojen tappajaksi, joten kyseessä pitäisi olla edullisempi laite huippuluokan ominaisuuksilla. Puhelin julkaistaan virallisesti 22. heinäkuuta kello 17.00 Suomen aikaan.

Lähde: Facebook (OnePlus)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus