HMDNokiaYleinen

Nokia 1 Plus sai Android 11 Go -päivityksen

HMD Global on aloittanut jakamaan järjestyksessään kahdeksannelle puhelimelleen Android 11 -päivitystä. Aikaisemmin päivityksen ovat saaneet jo Nokia 8.3 5G-, Nokia 3.2-, Nokia 2.3-, Nokia 8.1-, Nokia 4.2-, Nokia 2.2- ja Nokia 2.4 -puhelimet. Tällä kertaa päivitys on tullut saataville Nokia 1 Plus -puhelimelle, joka julkaistiin vuoden 2019 alussa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia 1 Plus saa Android 11 Go -version, joka on kevennytty Android-versio. Päivitys tuo mukanaan monia uusia ominaisuuksia, joita nähdään myös täysiverisessä Android 11 -versiossa. HMD Global jakaa päivitystä lukuisissa maissa, jonka takia se tulee tarjolle vaiheittain. Aluksi 30 prosenttia käyttäjistä tulee saamaan päivityksen tänään, mutta 50 prosentin kattavuus saavutetaan 4. kesäkuuta ja 5. kesäkuuta kaikille käyttäjille pitäisi olla päivitys saatavilla.

Kevennettyyn Android 11 Go -versioon on tuotu paljon Android 11 -version ominaisuuksia, joita ovat muun muassa ryhmitetyt ilmoitukset keskustelusovelluksille sekä kertaluontoiset lupa-asetukset muun muassa kameralle, mikrofonille sekä sijainnille.

Googlen mukaan sovelluksien käynnistymisnopeutta on pystytty parantamaan jopa 20 prosentilla ja uutena ominaisuutena on myös eleisiin pohjautuva navigointijärjestelmä. Uusi ominaisuus on myös Google Files -sovelluksen Safe-kansiot, joihin voidaan tallentaa arkaluonteisia tiedostoja PIN-koodin taakse.

Lähde: Nokia Community

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD