AndroidHMDNokiaYleinen

Nokia 8.1 tulossa jo hyvin pian? Google paljasti sivuillansa

Nokia X7 harmaana

HMD Global on tuonut kuluvan vuoden aikana lukuisia uusia älypuhelimia markkinoille ja myös Suomessa hiljattain lanseerattiin Nokia 7.1. Valitettavasti huippuluokan Nokia-älypuhelimia ei ole juurikaan nähty, vaikka huhuja on ollut varsinkin Nokia 9 -puhelimesta. Tänään Google on lisännyt sivuillensa vielä julkaisemattoman puhelimen mallinimen. Kyseessä on Nokia 8.1.

Viime vuonna HMD Global julkaisi Nokia 8 -puhelimen syksyllä ja kyseessä oli huippuluokan Snapdragon 835 -järjestelmäpiirillä varusteltu puhelin. Nokia 8.1:n kohdalla on mahdollista, että HMD Global tyytyy enemmän keskihintaluokan puhelimissa nähtyihin ratkaisuihin, sillä huhuissa Nokia 8.1:n on odotettu olevan sama laite kuin Kiinassa jo julkaistu Nokia X7. Nokia 8.1 -mallinimi on paljastunut Googlen ARCoren tuettujen laitteiden listalta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jos Nokia 8.1 tulee olemaan sama laite kuin Kiinassa esitelty Nokia X7, niin puhelimessa tulee olemaan Snapdragon 710 -järjestelmäpiiri, 6,18 tuuman lovinäyttö sekä 3500 milliampeeritunnin akku. Kameroita pitäisi olla kaksi takana, jotka ovat tarkkuudeltaan 12 ja 13 megapikseliä. Etukamera on 20 megapikseliä. Lisätietoja Nokia X7 -puhelimesta voi käydä lukemassa aikaisemmasta artikkelistamme.

Lähde: 9to5Google.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android