AndroidHMDNokiaYleinen

Nokia 8 Siroccon ja muiden Nokia-uutuuksien ennakkomyynti alkoi

HMD Global esitteli helmikuun lopussa uudet Nokia-puhelimet. Nokia 8 Sirocco, Nokia 7 Plus sekä uusi Nokia 6 tulevat myyntiin Suomessa 19.4., mutta ne ovat jo ennakkotilattavissa Elisalla ja DNA:lla.

”Kiinnostus uutta puhelinvalikoimaamme kohtaan on ollut suurta. Nyt ennakkomyyntiin tuleva Nokia 8 Sirocco edustaa eleganttia muotoilua tiiviissä paketissa. Se on myös erittäin suorituskykyinen puhelin. Siinä on muun muassa kaksipuolinen kuvaus, ZEISSin optiikka ja huolellisesti viritetty akustiikka”, toteaa HMD Globalin pohjoismaiden liiketoimintajohtaja Ossi Korpela. ”Nokia 8 Sirocco on myös yksi kaikkien aikojen kauneimmista älypuhelimista. Ennakkotilaamalla puhelimen varmistat, että saat sen ensimmäisten joukossa!”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia 7 Plus on HMD Globalin ensimmäinen 18:9-kuvasuhteen näytön omaava älypuhelin. Siinä on 12 megapikselin pääkamera sekä 13 megapikselin kakkoskamera 2x zoomilla.

Nokia 6:n päivitetty malli on edeltäjäänsä pienempi, mutta pitää sisällään enemmän suorituskykyä ja ominaisuuksia. Kamera sisältää ZEISS-optiikkaa, puhelimessa on USB-C pikalatauksella sekä suurempi näyttö-runkosuhde.

Uudet Nokia-puhelimet pitävät sisällään Android Oreo -käyttöjärjestelmän, joka puhtaudensa vuokis on myös nopeasti ja helposti päivitettävissä tuleviin Android-versioihin.

Lue lisää laitteista:

Uudet nokialaiset ovat ennakkotilattavissa Elisan verkkokaupasta sekä DNA:n verkkokaupasta. Verkkokaupoissa Nokia 8 Sirocco maksaa 699 euroa, Nokia 7 Plus 399 euroa ja Nokia 6:n päivitetty malli 299 euroa.

Lähde: HMD Globalin tiedote

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android