NothingYleinen

Nothing Phone (1) julkaistaan kello 18 – seuraa hypetetyn puhelimen julkaisua täältä!

Nothing Phone (1) julkaistaan 12. heinäkuuta.

Nothing Phone (1) tullaan julkaisemaan vihdoin tänään 12. heinäkuuta. Tilaisuus järjestetään kello 18.00 Suomen aikana ja sen aikana tullaan kuulemaan hypetetyn puhelimen tarkat tiedot sekä hinnat. Puhelin tulee heti saataville myös Suomessa tilaisuuden jälkeen Elisan ja Verkkokauppa.comin valikoimiin.

Kovin paljoa salaisuuksia Nothingilla ei ole enää paljastettavana, sillä laitteesta on kerrottu jo paljon yksityiskohtia ennen julkaisua. Puhelimen rinnalla Nothingilta saatetaan nähdä myös lisätarvikkeita puhelimelle sekä uudet Nothing Ear (1) Stick -kuulokkeet. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hiljattain Nothing vahvisti puhelimessa olevan 50 megapikselin tasoinen kaksoiskamera, jonka lisäksi laitteesta on vahvistettu myös paljon muita yksityiskohtia. Nothing on myös aikaisemmin virallisesti vahvistanut uutuuspuhelimen saavan keskihintaisiin puhelimiin suunnitellun järjestelmäpiirin. Kyseessä on huhuissakin mainittu Qualcommin kehittämä Snapdragon 778G+. Järjestelmäpiirissä on kahdeksan ydintä, Snapdragon X53 -5G-modeemi sekä Adreno 642L -grafiikkaprosessori.

Nothing on vahvistanut puhelimen saavan 120 hertsin näyttöpaneelin, kierrätetystä alumiinista valmistetun rungon sekä Glyph-käyttöliittymän takaosaansa. Puhelimessa on yli 900 lediä, jotka toimivat tarvittaessa ilmoitusvaloina ja tuovat puhelimeen hieman jotain uutta. Nothing Phone (1) on saamassa myös kaksi väriversiota, jotka ovat valkoinen sekä musta. Tarkemmin puhelimeen voi tutustua aikaisemmista artikkeleistamme tämän linkin takaa.

Katso tilaisuuttaa alapuolella olevasta YouTube-upotuksesta kello 18.00 Suomen aikaan.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing