NothingYleinen

Nyt paljastui pitkään pantattu salaisuus – Nothing Phone (1) ei saa kaikista uusinta järjestelmäpiiriä

Nothing Phone (1)

Carl Pein uusi yritys Nothing tulee julkaisemaan 12. heinäkuuta uuden Nothing Phone (1) -älypuhelimen, josta yhtiö on jo itse paljastanut muutamia yksityiskohtia. Toistaiseksi tiedot puhelimesta ovat olleet varsin pintapuoleisia, eikä yhtiö ole mennyt liian paljoa teknisiin yksityiskohtiin. Nyt kuitenkin uusi vuoto on paljastanut pantatun salaisuuden.

Nothing Phone (1) on nyt paljastunut suorituskykytesti Geekbenchin tietokannasta. Listaus paljastaa puhelimen A063-mallikoodillisen version, jossa on muun muassa 8 gigatavua RAM-muistia sekä Android 12 -käyttöjärjestelmä. Nothing Phone (1) tulee saamaan myös Qualcommin kehittämän Snapdragon 778G+ -järjestelmäpiirin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothing Phone (1) Geekbenchin tietokannassa.

Joissakin huhuissa puhelimeen väläyteltiin huippuluokan Snapdragon-piiriä tai uutta Snapdragon 7 Gen 1 -versiota. Nähtävästi Nothing tulee luottamaan jo viime vuonna julkaistuun järjestelmäpiiriin. Snapdragon 778G+ on nähty jo muutamissa puhelimissa ja se julkaistiin virallisesti lokakuussa 2021. Snapdragon 778G+ on myös hyvin minimaalisesti päivitetty versio suositusta Snapdragon 778G -järjestelmäpiiristä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Snapdragon 778G+ on nähty muun muassa Honor 70 -puhelimessa sekä Motorola Edge 30 -puhelimessa. Nothing Phone (1) tulee jatkamaan tätä listaa, ja nähtävästi odotukset hieman uudemmista järjestelmäpiireistä kannattaa unohtaa. Nothing Phone (1) on myös selvästi keskihintaluokan puhelin, ja huhuissa laitteen on odotettu maksavan noin 500 euroa.

Nothing Phone (1)

Nothing Phone (1) -puhelimesta ei ole vielä vahvistettu kaikkia tietoja, mutta yhtiö on paljastanut puhelimen muotoilun jo kokonaisuudessaan. Puhelimessa on kierrätetystä alumiinista valmistettu runko ja takaosassa on erikoiset LED-valonauhat, jotka toimivat ilmoituksien indikaattorina tai kertoo latauksen tilan. Puhelimessa on myös tasaiset kehykset näytössä, joka perustuu videon perusteella AMOLED-tekniikkaan ja tarjoaa 120 hertsin virkistystaajuuden.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nyt vuotaneen Snapdragon 778G+ -järjestelmäpiirin ohella puhelimeen on odotettu myös 45 watin tehoista langallista latausta sekä tukea langattomalle lataukselle. Android 12 -käyttöjärjestelmän päällä puhelimessa on vahvistettu toimivan Nothing OS -käyttöliittymä.

Puhelin esitellään siis 12. heinäkuuta, joten puhelimen kaikkia tarkkoja tietoja saadaan vielä odottaa reilun parin viikon ajan.

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing