OnePlusYleinen

OnePlus 10 Pro saamassa aikaisempaa paremmat zoomausominaisuudet – huhuissa 5x optisen zoomauksen tarjoava periskooppikamera

Monet älypuhelinvalmistajat ovat ottaneet jo käyttöön erilaisia periskooppikameroihin perustuvia zoomausratkaisuja puhelimissaan ja nähtävästi myös kiinalaisen Oppon tytärbrändi OnePlus on hyppäämässä trendiin mukaan. Kiinasta kantautuvien huhujen mukaan periskooppikamera tullaan näkemään OnePlus 10 Prossa.

OnePlus 10 Pron odotetaan olevan toinen OnePlussan lippulaivapuhelimista, jotka julkaistaan ensi vuoden alkupuolella. Odotuksissa ovat muun muassa OnePlus 10 ja OnePlus 10 Pro, mutta jos jatketaan tämän vuoden mallistoa, niin luvassa saattaa olla myös OnePlus 10R. Toki OnePlussan odotetaan julkaisevan vielä tämän vuoden aikana uudet OnePlus 9 RT -puhelimen, joten edullisempaa OnePlus 10 -sarjan laitetta ei välttämättä nähdä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ensi vuonna julkaistavat OnePlus 10 -sarjan puhelimet ovat nähtävästi ensimmäiset puhelimet, joissa tullaan näkemään OnePlussan ja Oppon yhteinen käyttöliittymä, mutta toistaiseksi mitään muuta puhelimista ei ole OnePlussan suunnalta kerrottu.

Kiinasta kantautuvan huhun mukaan OnePlus 10 Prossa olisi suuria päivityksiä kameraan, sillä yksi kameroista perustuu periskooppikameraan. Puhelimen pitäisi tarjota aikaisempaa parempi 5x optinen zoomaus, kun aikaisemmin OnePlussan puhelimissa on nähty vain perinteisempiä telekameroita. Esimerkiksi OnePlus 9 Prossa oli vain 3,3x optinen zoomaus. Toistaiseksi ei ole tiedossa muita mahdollisia OnePlus 10 Pron teknisiä tietoja tai kameroiden ominaisuuksia.

Muotoilun osalta OnePlus 10 -sarjan ei ole odotettu saavan kovin suuria uudistuksia verrattuna tämän vuoden OnePlus 9 -puhelimiin. Toistaiseksi kaikki tiedot OnePlus 10 -puhelimista kannattaa ottaa varauksella vastaan, sillä julkaisuun on vielä useita kuukausia aikaa.

Lähde: Gizmochina.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus