XiaomiYleinen

Xiaomi 12T Pro tulossa hyvin pian – odotettu kameramonsteri jäämässä vain Kiinan markkinoille

Xiaomi 11T Pro

Xiaomi on vahvistanut julkaisevansa Qualcommin aikaisemmin tällä viikolla esittelemään Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiriin perustuvia puhelimia. Yhtiö ei ole vielä vahvistanut tarkkoja laitetietoja. Nyt useat lähteet ovat kertoneet mielenkiintoisia raportteja Xiaomin suunnitelmista, ja esimerkiksi uuden huippupuhelimen julkaisu saattaa olla hyvin lähellä.

Viime lokakuussa Xiaomi julkaisi huippuluokan Xiaomi 11T- ja Xiaomi 11T Pro -älypuhelimet, joille odotetaan hyvin pian seuraajia. Raporttien mukaan Xiaomi 12T -sarjan älypuhelimet ovat jo tulossa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomiui.net-sivuston tietojen mukaan Xiaomi 12T Pro tullaan julkaisemaan Qualcommin uudella Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiirillä globaalisti myöhemmin tänä vuonna. Nähtävästi kyseessä saattaa olla myös ainoa laite kyseisellä järjestelmäpiirillä Xiaomilta, joka nähdään myös globaalisti myynnissä. Xiaomi 12T Pron odotetaan olevan uudelleen brändätty versio Kiinassa julkaistavasta Redmi K50S Pro -puhelimesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Twitterissä tunnettu vuotaja Mukul Sharma on myös kertonut, että Xiaomi 12T -sarjan sarjatuotanto olisi jo aloitettu ja julkaisua voidaan odottaa pian Euraasian ja Aasian maissa. Xiaomi 12T Pron rinnalla Xiaomi tulee julkaisemaan myös Xiaomi 12T -perusmallin, joka nähtävästi perustuu johonkin muuhun järjestelmäpiiriin. Viime vuonna Xiaomi 11T -puhelimessa oli MediaTekin kehittämä Dimensity 1200 -järjestelmäpiiri, joten Xiaomi 12T voisi saada myös MediaTekin järjestelmäpiirin.

Xiaomi 12

Tietojen mukaan Xiaomi tulee julkaisemaan Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiriin perustuvia puhelimia useita tulevien kuukausien aikana, joita ovat muun muassa huhutut Xiaomi 12S- ja Xiaomi 12S Pro -huippupuhelimet, taittuvanäyttöinen Xiaomi MIX Fold 2 sekä kameramonsteri Xiaomi 12 Ultra. Nämä kaikki puhelimet jäävät raporttien perusteella vain Kiinan markkinoiden herkuksi, eikä niitä suunnitella tuotavan globaalisti myyntiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi 12 Ultra on ollut huhujen kohteena jo useaan kertaan ja kyseessä on seuraaja viime vuoden mielenkiintoiselle Xiaomi Mi 11 Ultralle. Kyseessä on kameroihin keskittyvä uutuus, mutta erikoisesti sitä ei olla tuomassa myyntiin laajasti. Toki muutoksia saattaa myös tulla, mutta aikaisemminkin on kuultu raportteja Xiaomi 12 Ultran olevan suunnatun pääasiassa Kiinaan.

Lähde: Twitter (Mukul Sharma), Xiaomiui.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi