SamsungYleinen

Samsung Galaxy S21 FE paljastui kuvavuodossa kaikissa neljässä väriversiossa

Samsungin tuotteiden vuodot jatkuvat, sillä tällä kertaa nettiin on vuodettu kuva paljon puhutusta Galaxy S21 FE -puhelimesta. Viime päivinä vuotokuvissa on nähty Galaxy Z Fold 3– ja Galaxy Z Flip 3 -puhelimet, Galaxy Watch 4– ja Galaxy Watch 4 Classic -älykellot sekä Galaxy Buds 2 -kuulokkeet. Tuorein vuotokuva Galaxy S21 FE -puhelimesta paljastaa laitteen kaikissa neljässä väriversiossa.

Android Headlines -sivuston julkaisemassa kuvassa Galaxy S21 FE on esillä kaikissa neljässä odotetussa väriversiossa, jotka ovat violetti, valkoinen, vihreä sekä harmaa. Kuva vahvistaa siis jo aikaisemmin huhutut väriversiot. Myöskään tänä vuonna Samsung ei todennäköisesti ole julkaisemassa nuorille suunnattua älypuhelintaan perinteisessä mustassa väriversiossa, joka on yleisesti kaikkien älypuhelimien perusväriversio.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotokuva vahvistaa Galaxy S21 FE:n jakavan monia Galaxy S21 -malliston piirteitä, mutta muutamia erojakin löytyy. Esimerkiksi kamera-alue on nyt osa takapintaa, eikä Galaxy S21 -mallien tapaisesti alumiinikehystä. Lisäksi Galaxy S21 FE:n odotetaan tarjoavan muovisen takaosan, mutta alumiinisen kehyksen.

Galaxy S21 FE -puhelimesta tiedetään aikaisempien vuotojenkin perusteella paljon. Galaxy S21 FE:n odotetaan saavan Snapdragon 888 -järjestelmäpiiri, 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Lisäksi puhelimeen on huhuttu 6,41 tuuman Super AMOLED-näyttöpaneelia 120 hertsin virkistystaajuudella sekä etukamerareiällä. Galaxy S21 FE on nähty myös useissa 3D-mallinnoksiin pohjatuvissa kuvissa.

Samsungin on alun perin odotettu julkaisevan Galaxy S21 FE -puhelimen kesän aikana, mutta tuoreimpien raporttien mukaan julkaisua on jouduttu siirtämään. Puhelimen valmistuksen on kerrottu kärsivän globaalista piiripulasta, joka vaikuttaa julkaisuun. Samsungin odotetaan esittelevän puhelimen vasta lokakuussa, mutta mitään varmaa tietoa ei kuitenkaan vielä ole.

Lähde: Android Headlines

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung