SamsungYleinen

Tältä näyttää pian julkaistava ”Bora Purple” -väriversio Samsung Galaxy S22 -puhelimesta

Samsung Galaxy S22 pian julkaistavassa Bora Purple -värissä.

Samsung julkaisi yli viisi kuukautta sitten Galaxy S22 -sarjan lippulaivapuhelimet, ja kuukauden päästä on jo odotettavissa uudet taittuvanäyttöiset Galaxy Z -puhelimet. Vaikka uudet puhelimet ovat jo tulossa, niin Samsung on laajentamassa nykyisen Galaxy S22 -sarjan värivalikoimaa uudella versiolla.

Samsung on jo itse listannut Thaimaan sivuillansa uuden ”Bora Purple” -väriversion Galaxy S22 -perusmallista. Kuvien perusteella uusi väri on kauttaaltaan violetti, sillä takaosan lasi, kamera-alue ja laitteen alumiinikehys ovat violetit. Samsungilla on aikaisemmin ollut puhelimesta Violet-väriversio, jossa oli kuitenkin kultaiset yksityiskohdat.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy S22 -mallin kohdalla uusi väriversio tuo mieleen vahvasti Galaxy S21 FE -puhelimen violetin väriversion. Lisäksi väriversiossa on myös hieman samaa violettiin Galaxy S20+ BTS -erikoisversioon.

Uutta Bora Purple -väriä odotetaan myös malliston muihin puhelimiin, jotka ovat Galaxy S22+ sekä Galaxy S22 Ultra, mutta niistä ei ole vielä kuvia. Huhujen mukaan Samsung tulee käyttämään samaa väriä myös tulevissa Galaxy Z Fold 4– ja Galaxy Z Flip 4 -puhelimissa sekä Galaxy Buds 2 Pro -kuulokkeissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisemmin Galaxy S22 -puhelin on ollut saatavilla neljässä päävärissä, jotka ovat Phantom White, Phantom Black, vihreä sekä Pink Gold. Lisäksi puhelimesta on voinut tilata Samsungin verkkokaupan kautta neljä muutakin väriä, jotka ovat Violet, Sky Blue, Cream sekä Graphite.

Samsungin odotetaan julkaisevan uuden väriversion valituilla markkinoilla lähiaikoina, mahdollisesti vielä tänään.

Lähde: Winfuture.de

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung