Black FridayYleinen

Verkkokauppa.com paljasti Black Friday -tarjouksensa ja aloitti myynnin – tässä ovat parhaimmat poiminnat

Verkkokauppa.com on paljastanut Black Friday -kampanjansa tarjoukset ja aloittanut niiden myynnin. Black Friday on tänä vuonna ensi viikon perjantaina 25.11., mutta monet jälleenmyyjät ovat jo aloittaneet omat kampanjansa. Muun muassa Gigantti ja Veikon Kone aloittivat jo aikaisemmin. Tässä artikkelissa käymme Verkkokauppa.comin tarjouksia läpi älypuhelimien, älykellojen, tablettien ja kuulokkeiden osalta.

Nyt julkaistuja tarjouksia luvataan olevan tuhansia, mutta tarjouksia tullaan julkaisemaan lisää vielä Black Fridayn lähestyessä. Verkkokauppa.comin mukaan ”päivän pimeimpiä tarjouksia” julkaistaan maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona. Lisäksi kampanjaviikon parhaimmat Black Friday -päätarjoukset julkaistaan torstaina 24.11. kello 21.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Katso myös: 

Älypuhelimien osalta tarjoukseen on saatu pitkälti samoja laitteita kuin muillakin jälleenmyyjillä. Verkkokauppa.comin valikoimista löytyy tarjouksia myös erikoisemmista kestävärakenteisista puhelimista, joita ei muilta löydy.

Tunnettujen valmistajien, kuten Asuksen, Honorin, Motorolan, OnePlussan, Nokian, Samsungin, Sonyn ja Xiaomin puhelimista tarjoukset ovat pääosin samoja kuin Gigantilla tai Veikon Koneella. Verkkokauppa.com erottuu joukosta tarjouksella Nothing Phone (1) -puhelimesta, jonka saa nyt ennätysalhaiseen 399 euron hintaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Verkkokauppa.comin tarjoukset puhelimista ovat listattuna alapuolella.

Älypuhelimet:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Älykelloista alennukseen on saatu pitkä lista eri valmistajien kelloja, mutta tarjolla on samoja kuin muillakin jälleenmyyjillä. Osa tarjouksista on samoja kuin vuosi sitten, mutta mielenkiintoisimmat alennukset nähdään varmasti Samsungin ja Huawein uusimmasta kellosta. Huawei Band 7 -aktiivisuusrannekkeen voi hankkia 49 eurolla ja Huawei Watch Fit 2 -älykellon 99 eurolla. Samsungin viime vuoden Galaxy Watch 4 -kellosta saa muutaman kymmenen euron alennukset ja samaisesti uusimmista Galaxy Watch 5 -kelloista saa 50 euroa pois.

Alapuolella on Verkkokauppa.comin alennuksia älykellojen osalta.

Älykellot:

Tableteista alennukseen on saatu vain hyvin minimaalinen määrä laitteita. Lenovolta alennuksessa on halpatabletteja, mutta Samsungilta alennukseen on saatu huippuluokan Galaxy Tab S8. Tabletista on 5G- ja Wifi-versiot ja parhaimmillaan alennus on jopa 300 euroa.

Verkkokauppa.comin tablettitarjoukset ovat listattuna alapuolella.

Tabletit:

Kuulokkeista Verkkokauppa.com on laittanut alennukseen hieman enemmän. Tarjolla on pelaamiseen tarkoitettuja kuulokkeita, mutta myös perinteisempiä täyslangattomia kuulokkeita. Mielenkiintoisimmat tarjoustuotteet ovat Jabra Elite 7 Active 79 euron hintaan sekä Sony LinkBuds S 139 euron hintaan.

Kuuloketarjouksia on listattuna alapuolella.

Kuulokkeet:

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Black Friday