OnePlusYleinen

Tuleva OnePlus 11R -huippupuhelin ensimmäisen vuodon kohteena – saamassa 100 watin pikalatauksen

OnePlus 10R

OnePlus on tänä vuonna julkaissut useita OnePlus 10 -malliston puhelimia, jotka ovat OnePlus 10 Pro, OnePlus 10R sekä OnePlus 10T. Oppon alaisuudessa toimiva kiinalaisbrändi on suunnittelemassa myös uuden OnePlus 11 -malliston julkaisua, johon tullaan esittelemään mahdollisesti vielä tänä vuonna OnePlus 11 Pro -malli. Myös toisesta puhelimesta on saatu nyt tietoja.

OnePlus 11R on nyt vuotojen kohteena, ja kyseessä on seuraaja OnePlus 10R -puhelimelle. Yleisesti R-mallit ovat olleet suunnattu Intian markkinoille, mutta tarkasta uutuuspuhelimen julkaisuajasta ei ole vielä tietoa. Intiassa OnePlus 10R julkaistiin huhtikuussa 2022, joten seuraajaa voidaan odottaa ensi keväänä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimeen on todennäköisesti tulossa 6,7 tuuman kokoinen AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus (2412 x 1080) sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Tehoista kerrotaan vastaavan Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiirin, jonka kaverina on 8 tai 16 gigatavua RAM-muistia sekä 128 tai 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Huhun mukaan OnePlus 11R -puhelimessa olisi kolmoiskamera takaosassa, joka koostuu 50 megapikselin pääkamerasta, 8 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 2 megapikselin makrokamerasta. Lisäksi etuosaan on luvassa 16 megapikselin tasoinen selfiekamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akku on huhun perusteella 5000 milliampeeritunnin kokoinen ja sitä ladattaneen 100 watin SuperVOOC-pikalatauksella. OnePlus 10R -puhelimesta nähtiin 80 ja 150 watin pikalatauksella varustellut versiot, mutta OnePlus 11R -mallissa luotetaan todennäköisesti vain yhteen latausratkaisuun.

Muita tietoja puhelimesta ei ole vielä vuotanut. Tarkempia huhuja OnePlus 11R -puhelimesta tullaan todennäköisesti näkemään julkaisun lähestyessä.

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus