Turing PhoneYleinen

Uusi Turing Phone esitellään tänään The Luxury Technology Show -tapahtumassa

Turing Robotic Industries tulee esittelemään tänään uuden puhelimensa The Luxury Technology Show -tapahtumassa New Yorkissa. Turing Robotic Industries on myös tapahtuman sponsori. Yhtiön hallituksen puheenjohtaja Steve Chao vakuutteli viime viikolla, että uutuuspuhelin esitellään 23. maaliskuuta.

Todennäköisesti TRI ei tule paljastamaan puhelintaan vielä kovinkaan yksityiskohtaisesti, sillä SuomiMobiilin tietojen mukaan Turing Phone Appassionaton toimitusten odotetaan alkavan viimeistään syyskuussa 2017.

Kerroimme jo aikaisemmin, että Turing Robotic Industries on luvannut esitellä uutuuspuhelimensa New Yorkissa 23. maaliskuuta. Tulevaa lippulaivapuhelinta vilautettiin jo ensimmäistä kertaa tammikuussa, jolloin sen nimeksi kerrottiin Turing Phone Appassionato. Laitteen pitäisi olla täynnä tekoälyä ja yhtiön kerrotaan kehittäneen puhelinta vuoden verran. Uutuuspuhelimen pitäisi rakentua Liquidmorphium -materiaalista ja safiirilasista. Laitteen sisällä hyrrää Qualcommin Snapdragon 821 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on 6 gigatavua RAM-muistia. Turing Phone Appassionato -puhelimessa on käyttöjärjestelmänä Android 7.0, mutta myös Sailfish OS -version pitäisi olla tulossa myöhemmin.

Turing Phone Appassionato

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Turing Phone