Black FridayYleinen

Veikon Kone julkaisi uusia Black Friday -tarjouksia – listasimme parhaimmat älypuhelimista, kelloista ja kuulokkeista

Myös Veikon Kone on julkaissut tänään suurimman osan Black Fridayn tarjouksistaan. Veikon Kone on aloittanut tarjouksien myynnin jo keskiviikkoiltana kello 20 verkkokaupassa, mutta myös myymälöissä tarjoukset ovat saatavilla torstaina kello 9 alkaen. Kaikkia tuotteita kerrotaan olevan reilut, mutta rajoitetut erät ja tuotteita on saatavilla 1 kpl / asiakas.

Veikon Koneella Black Friday -tarjouksessa on tuttuja tuotteita, joita on nähty viikon mittaan myös muilta jälleenmyyjiltä. Hyviä tarjouksia ovat muun muassa iPhone SE 2020 399 euron hintaan, Motorola Moto G8 Power 149 euron hintaan sekä Samsung Galaxy A42 5G 249 euron hintaan. Älykelloissa sekä kuulokkeissa on muutamia todella hyviä tarjouksia, kuten AKG N700NC M2 kuulokkeet 149 euron hintaan (norm. 299€).

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Olemme jo aikaisemmin käyneet läpi Black Friday -ennakkotarjouksien kovimmat tarjoukset älypuhelimista, älykelloista sekä kuulokkeista monien jälleenmyyjien valikoimista. Koosteet tarjouksista voi lukea alapuolella olevien linkkien kautta.

Alapuolella on vielä listattuna Veikon Koneen uusimmat Black Friday -tarjoukset älypuhelimista, kuulokkeista sekä älykelloista. Parhaimmat alennukset ovat vielä erikseen korostettuna.

Puhelimet

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Älykellot

Kuulokkeet

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Black Friday