Black FridayYleinen

Gigantti paljasti viimeiset Black Friday -tarjouksensa – tässä kovimmat tarjoukset älypuhelimista, kelloista sekä kuulokkeista

Gigantti julkaisi Black Friday -ennakkotarjoukset jo pääasiassa viime viikolla sekä alkuviikosta, mutta myös loppuviikkoon on säästetty joitakin kovimpia tarjouksia. Gigantti on tänään keskiviikkona julkaissut viimeisetkin tarjouksensa, ja tähän artikkeliin kokosimme parhaimmat puhelimista, älykelloista sekä kuulokkeista.

Kaikkien tänään paljastettujen tarjouksien myynti alkaa huomenna 26. marraskuuta kello 10 Gigantin verkkokaupassa sekä myymälöissä. Gigantin viimeisimmissä tarjouksissa ovat muun muassa OnePlus 8 Pro- ja Samsung Galaxy S20 Ultra -huippupuhelimet useiden satojen eurojen alennuksessa. Gigantti on myös alentanut Motorola Moto G8:n hinnan 95 euroon normaalista 199 eurosta

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Gigantti on laittanut myös muutaman Garminin, Polarin sekä Suunnon älykellon mukavaan alennukseen. Kuulokkeiden osalta mielenkiintoisin tarjous koskee muun muassa Samsung Galaxy Buds+ -täyslangattomia kuulokkeita.

Olemme jo aikaisemmin käyneet läpi Black Friday -ennakkotarjouksien kovimmat tarjoukset älypuhelimista, älykelloista sekä kuulokkeista monien jälleenmyyjien valikoimista. Koosteet tarjouksista voi lukea alapuolella olevien linkkien kautta.

Alapuolella on vielä listattuna Gigantin huomenna myyntiin saapuvat Black Friday -tarjoukset älypuhelimista, kuulokkeista sekä älykelloista. Parhaimmat alennukset ovat vielä erikseen korostettuna.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimet

Kellot

Kuulokkeet

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Black Friday