ViikkokysymysYleinen

Viikkokysymyksen tulokset: Myös Samsung Galaxy A80 on hitti

Tämän viikkoinen äänestys on tullut päätökseen ja on aika tarkastella jälleen hieman tuloksia. Viikkokysymyksissä ”hitti vai huti” -aiheet ovat herättäneet verrattain hyvin mielenkiintoa ja myöskin tällä kertaa kerättiin mukavat 129 ääntä. Olemme aikaisemmin kysyneet lukijoilta myöskin Nokia 9 PureView– ja Huawei P30 Pro -puhelimien kohdalla, ovatko laitteet hittejä vai huteja. Tällä kertaa samanlainen kysymys päätettiin tehdä myös uunituoreen Samsung Galaxy A80 -puhelimen kohdalla.

Kahden päivän aikana äänet jakautuivat varsin selvästi. 63,6 prosenttia äänestäjistä oli sitä mieltä, että kääntyvällä kameralla varusteltu Galaxy A80 on hitti. Loput, eli 36,4 prosenttia äänestäjistä kertoi Galaxy A80:n olevan huti. Tuloksia kokonaisuudessaan tarkasteltaessa suurimmalla osalla lukijoista on se mielipide, että Samsung on onnistunut Galaxy A80 -puhelimen kanssa erinomaisesti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

SuomiMobiilin ensituntumat Galaxy A80 -puhelimesta voi käydä lukemassa tämän linkin takaa. Alapuolella on vielä kaikki tuoreimman viikkokysymyksen tulokset.

Samsung Galaxy A80 - Hitti vai huti?

Hitti
63.57%
Huti
36.43%

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Viikkokysymys