SamsungYleinen

Vuotanut video Galaxy Fold -puhelimesta paljastaa näytön taitoskohdan

Taittuvanäyttöiset älypuhelimet tulevat tänä vuonna kuluttajien saataville ja muun muassa Huawei ja Samsung ovat omat puhelimensa jo esitelleet julkisesti. Siinä missä Huawei on jo antanut medialle mahdollisuuden päästä kokeilemaan Mate X -puhelintaan, niin Samsung on pitänyt Galaxy Fold -puhelimen visusti piilossa medialta.

Galaxy Fold julkaistiin jo helmikuussa ja MWC-messuilla puhelin oli esillä ainoastaan vitriinissä. Samsung vilautti taittuvanäyttöistä puhelintaan julkaisutilaisuudessa, jonka lisäksi puhelin on nähty virallisissa tuotekuvissa sekä Samsungin omalla videolla. Tänään Galaxy Fold -puhelimesta on julkaistu YouTubessa kahden minuutin mittainen video, jossa laite on esillä lähes jokaisesta kulmasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Videolla esitellään AT&T:n verkoissa toimivaa Galaxy Fold -versiota ja videolla on selvästi nähtävillä laitteen ulkoinen toteutus sekä taittuvan kosketusnäytön taitoskohta, hieman epätasaisena. Videon perusteella on kuitenkin vaikea lähteä sanomaan, miten taitoskohta vertautuu muun muassa Huawei Mate X -puhelimen näytön taitoskohtaan. Videon voit katsoa artikkelin lopusta.

Samsung Galaxy Foldin hinta tulee olemaan noin 2000 euroa ja sen myynti alkaa 3. toukokuuta. Galaxy Fold tulee saataville neljässä värivaihtoehdossa, jotka ovat Space Silver, Cosmos Black, Martian Green ja Astro Blue. Lisätietoja muun muassa puhelimen teknisestä toteutuksesta voit lukea aikaisemmasta artikkelistamme.

Lähde: YouTube (phoneoftime-kanava)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung