HMD globalNokiaYleinen

HMD Global laittoi jakoon Android 12 -päivityksen Nokia 2.4 -puhelimelle

Nokia 2.4

Suomalainen HMD Global jatkaa Android 12 -päivityksen jakelua vanhoille Nokia-puhelimille, sillä nyt päivitys on saataville vuonna 2020 julkaistulle halpapuhelimelle. Aikaisemmin päivitys on tullut jakoon viidelle puhelimelle, jotka ovat Nokia X20, Nokia X10, Nokia G50, Nokia XR20 sekä Nokia 8.3 5G. Android 12 on nyt ladattavissa myös Suomessa Nokia 2.4 -mallille.

Nokia 2.4 -puhelimelle kyseessä on päivitys, jonka versionumero on V3.210 ja sen mukana toimitaan Android 12:n ohella myös Googlen huhtikuussa 2022 julkaisemat tietoturvakorjaukset. Kokoa päivityksellä on 1,66 gigatavua, joten pienestä päivityksestä ei ole kyse. Android 12 on samalla Nokia 2.4 -puhelimen viimeinen suurempi päivitys, sillä puhelin julkaistiin Android 10 -versiolla ja se on päivitetty aikaisemmin Android 11 -versioon.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Android 12 on yksi suurimmista päivityksistä vuosiin, sillä se tuo mukanaan täysin uudistetun Material You -muotokielen ja uuden käyttöliittymän. Android 12:n keskiössä on persoonaalisempi käyttökokemus, parempi yksityisyys sekä monet muut kattavat ominaisuudet. Tarkemmin Android 12 -version uudistuksiin voi käydä tutustumassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

HMD Global hyödyntää Nokia-puhelimissaan puhdasta Android-kokemusta, joten myös Nokia 2.4 tulee saamaan Android 12 -version juuri sellaisena kuin Google on suunnitellut. Päivityksen pystyy latamaan puhelimen asetusvalikon kautta menämällä: Asetukset > Järjestelmä > Lisäasetukset > Järjestelmäpäivitys > Tarkista päivitykset.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD global