NetflixYleinen

Netflix lisäsi tuen Samsung Galaxy S22 -puhelimien Exynos 2200 -järjestelmäpiirille – listoilla myös julkaisemattomat Nokia G11 ja Nokia G21

Samsung Exynos 2200

Samsung on julkaisemassa uudet Galaxy S22 -sarjan älypuhelimensa ensi viikolla 9. helmikuuta järjestettävässä Unpacked-tilaisuudessa. Jo ennen tilaisuutta myös suosittu suoratoistopalvelu Netflix on lisännyt palveluunsa tuen puhelimissa käytettävälle järjestelmäpiirille.

Netflix listaa aina luetteloon järjestelmäpiirit, joiden kanssa sovellus on yhteensopiva. Tällä kertaa listalle on lisätty Samsungin hiljattain julkaisema Exynos 2200, joka tullaan näkemään Galaxy S22 -sarjan älypuhelimissa ainakin Euroopan markkinoilla. On kuitenkin hyvin luonnollista, että Galaxy S22 -sarjan puhelimet tulevat tukemaan Netflix-sovelluksessa HD- ja HDR-toistoa, sillä monet muutkin Samsungin laitteet tukevat.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tuettujen järjestelmäpiirien listalle on lisätty uuden Exynos-järjestelmäpiirin rinnalla myös viisi Unisocin halpaa järjestelmäpiiriä. Tiedot ovat peräisin Android Police -sivustolta, joka on havainnut Netflixin päivittäneen myös listausta HD-toistoa tukevista laitteista.

Listoille on lisätty suomalaisen HMD Globalin Yhdysvalloissa viime vuonna julkaisemat Nokia X100– ja Nokia G300 -älypuhelimet, mutta myös kaksi toistaiseksi julkaisematon puhelinta. Listalle on päätynyt Nokia G11- ja Nokia G21 -puhelimet, joita on odotettu julkaistavaksi alkuvuoden aikana.

Tämä tarkoittaa, että tulevat halvat Nokia-puhelimet tukevat Netflix-sovelluksessa HD-tarkkuutta, mutta todennäköisesti HDR-ominaisuus ei ole silti käytössä. Mitkään HMD Globalin Nokia-puhelimet eivät ole saaneet Netflixiltä hyväksyntää HDR-toistoon.

Netflixin tuetut puhelimet ja järjestelmäpiirit pystyy tarkistamaan tämän linkin takaa.

Lähde: Android Police

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Netflix