NothingYleinen

Nothing Phone (1) -puhelimen voi ostaa jo 21. kesäkuuta – rajoitettu 100 kappaleen erä tulossa huutokaupattavaksi ennen julkaisua

Nothing Phone (1) tulee huutokaupattavaksi StockX-palvelun kautta.

Carl Pein uusin yritys Nothing julkaisi jo viime vuonna Nothing Ear (1) -kuulokkeet, jotka olivat saatavilla huutokauppatyylillä ennen julkaisua StockX-palvelun kautta. Yhtiöltä on tulossa 12. heinäkuuta ensimmäinen Nothing Phone (1) -puhelin, josta on tulossa myös 100 kappaleen rajoitettu erä myyntiin StockX:n kautta.

Kyseessä on ensimmäinen mahdollisuus ostaa Nothing Phone (1) ja huutokauppa käynnistyy 21. kesäkuuta ja loppuu 23. kesäkuuta. Tarjolla on rajoitettu 100 kappaleen erikoiserä, joista jokaisessa on yksilöllinen laser-kaiverrettu numero yhdestä aina sataan asti. Tuttuun tyyliin eniten puhelimesta tarjoava saa puhelimen, jossa on kaiverrettuna alumiinikehykseen teksti ”Edition (1/100)”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothing Phone (1)

100 eniten puhelimesta tarjonnutta ostajaa saavat puhelimen ensimmäisten joukossa. Jos haluaa osallistua Nothing Phone (1):n huutokauppaan, niin joutuu luomaan StockX-tilin ja tekemään tarjouksen puhelimen tuotesivuilla, kun se avataan 21. kesäkuuta kello 16.00 Suomen aikaan. Huomionarvoista on se, että ainoastaan niitä veloitetaan, jotka ovat päässeet 100 suurimman tarjouksen joukkoon.

Huutokaupassa täytyy antaa tarjous puhelimesta lähes sokkona, sillä Nothing ei ole puhelinta vielä julkaissut. Nothing Phone (1) -puhelimesta tiedetään tällä hetkellä vain vähän ja yritys on itse vain julkaissut kuvan puhelimen takaosasta. StockX-palvelun kautta tilaukset toimitetaan todennäköisesti puhelimen virallisen julkaisun jälkeen, sillä toimitusajaksi ilmoitetaan ”enintään 35 arkipäivää”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisemmin puhelimesta on vahvistettu jo joitakin yksityiskohtia. Nothing Phone (1) tulee saamaan muun muassa kierrätetystä alumiinista valmistetun kehyksen, läpinäkyvän takaosan sekä Qualcommin valmistaman Snapdragon-järjestelmäpiirin. Nothing Phone (1) tulee saamaan takaosaansa myös välkkyvät LED-nauhat.

Nothing Phone (1) / Kuva: Rafael Zeier

Edellä mainittujen tietojen ohella Nothing on vahvistanut, ettei puhelin saa niin sanottua ”leukaa”. Tällä viitataan etupuolella näytön alareunaan, joka on useissa Android-puhelimissa selvästi suurempi kuin muut näytön kehykset. Nothing Phone (1) tulee saamaan myös Android-käyttöjärjestelmän sekä Nothing OS -käyttöliittymän.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhuissa Nothingin on kerrottu kohdistavan ensimmäisen puhelimensa noin 500 euron hintapisteeseen. Nothing on kertonut tekevänsä yhteistyötä muun muassa Qualcommin, Googlen ja Samsungin kanssa. Hintaluokan huomioon ottaen on hyvin mahdollista, että Nothing Phone (1) tulisi saamaan Qualcommin uuden Snapdragon 7 Gen 1 -järjestelmäpiirin. Lisäksi tuorein huhu on paljastanut puhelimen saavan jopa 45 watin tehoisen pikalatauksen.

Nothing Phone (1) tullaan julkaisemaan virallisesti vasta 12. heinäkuuta.

Lähde: StockX

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing