OnePlusYleinen

OnePlus Nord 2:sta tulossa myös punainen väriversio – tunnettu vuotaja paljasti kuvan

Punainen OnePlus Nord 2 / Kuva: Evan Blass.

OnePlus Nord 2 on ollut otsikoissa viime viikkoina ahkerasti, sillä OnePlus tulee julkaisemaan odotetun uutuuspuhelimensa torstaina 22. heinäkuuta. Aikaisempien tietojen mukaan OnePlus olisi suunnitellut puhelimesta kolmea eri väriversiota, mutta nyt tunnettu vuotaja Evan Blass on paljastanut myös neljännen väriversion, joka ei ole ollut aikaisemmin vuotojen kohteena.

Kuvassa OnePlus Nord 2 on esillä punaisessa väriversiossa, jollaista ei ole kovinkaan monista OnePlussan puhelimista nähty. OnePlussan brändin väri on punainen ja toisinaan yhtiön puhelimista on myös julkaistu punaisia erikoisversioita. Aikaisemmin Nord 2 -puhelimesta huhuttiin vain kolmea väriversiota, jotka ovat harmaa Grey Sierra, sininen Blue Haze sekä vihreä nahkainen Green Woods.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi ei ole tiedossa tullaanko punaista väriversiota näkemään vielä julkaisun aikaan, sillä OnePlussan tuntien luvassa saattaa olla myöhemmin erikoisversioita.

Jo aikaisemmin OnePlus Nord 2 -puhelimen etupuoli on nähty vuotokuvissa ja kahdesta pääväristä on myös vuotanut tarkkoja kuvia. Kuvat paljastivat selvästi muutamia puhelimen kohokohtia, kuten kapeat kehykset sekä etukameraa varten tehdyn reiän. OnePlus on itse vahvistanut aikaisemmin OnePlus Nord 2:n saavan muun muassa Dimensity 1200-AI -järjestelmäpiirin50 megapikselin kamerasensorin sekä 6,43 tuuman Fluid AMOLED -näyttöpaneelin. Huhuissa puhelimeen on odotettu lisäksi 32 megapikselin etukameraa, 4500 milliampeeritunnin akkua sekä 65 watin pikalatausta.

Uusi OnePlus Nord 2 tullaan julkaisemaan 22. heinäkuuta, ja todennäköisesti ennen julkaisua puhelimesta kuullaan vieläkin lisätietoja.

Lähde: Twitter (Evan Blass)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus