Black FridayTeliaYleinen

Tässä ovat Telian Black Friday -tarjouksien parhaimmat tärpit älypuhelimista, älykelloista, tableteista sekä kuulokkeista

Olemme käyneet Black Friday -tarjouksia läpi jo muun muassa Gigantilta, Veikon Koneelta, Verkkokauppa.comilta, DNA:lta ja Elisalta, mutta nyt on aika tarkistaa myös Telian parhaimmat tarjoukset. Black Friday on vasta ensi viikon perjantaina 25. marraskuuta, mutta jo nyt monet jälleenmyyjät ovat aloittaneet omat alennusmyyntinsä hyvissä ajoin.

Katso myös:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Telian valikoimassa Applen puhelimista saadaan alennusta aina iPhone 12 -perusmallista uusimpaan iPhone 14 Plussaan asti. Alennukset ovat 50-100 euroa, joten mitään todellista Black Friday -tarjousta ei ainakaan vielä ole tarjolla. Honorilta tarjoukseen on saatu samat puhelimet, jotka on nähty muillakin jälleenmyyjillä.

OnePlussan puhelimista tarjouksessa on suosittuja Nord-sarjan laitteita, joita pystyy ostamaan 100 euron alennuksella. Samsungin puhelimien tarjoukset eivät yllätä, sillä ne ovat samoja kuin muualla. Mielenkiintoinen tarjous on kuitenkin Galaxy Z Fold 3 -puhelin 1299 euron hinnalla, joten taittuvasta puhelimesta ei tarvitse enää maksaa ainakaan liikaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomin puhelimista tarjoukset eivät juurikaan poikkea verrattuna muihin jälleenmyyjiin. Kokonaisuudessaan Telian puhelintarjoukset eivät ainakaan tässä vaiheessa suuremmin herätä ostohaluja, mutta jos uutta puhelinta tarvitsee juuri nyt, niin ainakin alennuksia on saatavilla. Telian puhelintarjoukset ovat listattuna alapuolella.

Älypuhelimet:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Telian tablettitarjouksissa toistuu sama kaava kuin muidenkin Black Friday -kamanjoissa. Tarjouksia on ainoastaan Lenovon ja Samsungin tableteista. Lenovon tabletit ovat edullisia laitteita, mutta Samsungilta tarjouksessa on edullisen Galaxy Tab A8 -laitteen lisäksi myös huippuluokan Galaxy Tab S8.

Tablettitarjoukset ovat listattuna alapuolella.

Tabletit:

Älykelloja myös Telian tarjouksissa on erittäin paljon. Telia tarjoaa monia Applen älykelloja, joista edullisin on 319 euron arvoinen Watch SE. Telialla alennukseen on saatu myös Garminin kelloja, mutta myös muilta jälleenmyyjiltä tutut alennukset Samsungin kelloista löytyy. Huawein kelloista tarjoukseen on saatu muutamia, joista ainakin Huawei Watch Fit 2 on sopiva edullista etsiville. Telia tarjoaa alennuksella myös Xiaomin älykelloja, sillä Watch S1 maksaa 159 euroa ja Active-versio maksaa 129 euroa.

Älykelloista tarjoukset ovat listattuna alapuolella.

Älykellot:

Kuulokkeista tarjouksia on myös paljon, mutta mitään suuria yllättäjiä ei ole. Tarjouksien joukosta muun muassa Jaybird Vista 2 on hyvä valinta 79 eurolla. Lisäksi OnePlus Buds Pro -kuulokkeet ovat hyvät 89 eurolla ja Galaxy Buds 2 -kuulokkeet tarjoavat hyvän äänenlaadun 79 eurolla. Kuuloketarjoukset ovat listattuna alapuolella.

Kuulokkeet:

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Black Friday