Black FridayElisaYleinen

Elisa aloitti Black Friday -tarjouksien myynnin – Katso jättilistaus tarjouspuhelimista, -tableteista, -älykelloista ja -kuulokkeista

Verkko-operaattoreista Telia aloitti eilen Black Friday -tarjouksiensa myynnin, jonka lisäksi DNA aloitti kampanjansa jo aikaisemmin. Nyt myös Elisa on lähtenyt mukaan aloittaen Black Friday -tarjouskampanjansa.

Olemme aikaisemmin käyneet läpi myös muiden jälleenmyyjien tarjoamia Black Friday -tarjoustuotteita. Niihin pääsee alapuolella olevien linkkien takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tässä artikkelissa olemme listanneet parhaat tarjoukset puhelimista, tableteista, kuulokkeista ja älykelloista. Osa tuotteista on saattanut olla aiemmin samoin hinnoin myynnissä, joten todelliset tarjoukset kannattaa varmistaa esimerkiksi hintaseurantapalveluista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimien osalta alennettujen määrä on pitkä. Joukossa on monia samoja alennettuja tuotteita, joita on nähty muillakin jälleenmyyjillä. Elisan tarjouksista esille nousevat lukuisat Applen puhelimet noin 100 euron alennuksella. Samsungin valikoimasta varmasti mielenkiintoisimmat ovat Galaxy S23 Ultra 899 euron hinnalla (norm. 1449€) sekä Galaxy Z Flip 5 vain 949 euron hinnalla (norm. 1249€).

Elisa on saanut allennukseen myös muutamia mielenkiintoisia tabletteja, joista varmasti mainitsemisen arvoisimmat ovat Applen M2-suorittimella varustellut iPad Prot. Lisäksi OnePlus Padista saa pienen allennuksen. Älykellojen listaus on erittäin pitkä ja siinä on mukana Applen, Garminin, Huawein, Honorin, Polarin, Samsungin ja Suunnon kelloja. Kuulokkeista on myös samoin paljon alennuksia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Alapuolella on lista Elisan verkkosivuilta löytyvistä Black Friday -tarjouksista.

Älypuhelimet:

Tabletit:

Älykellot:

Kuulokkeet:

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Black Friday