Black FridayYleinen

Elisa paljasti Black Fridayn loput tarjouksensa – OnePlussan uutuuspuhelin ennätyshalvalla!

Myös Elisa on julkaissut tänään kello 21.00 viimeiset Black Friday -tarjouksensa. Elisa on alentanut muutamien puhelimien hintoja vielä entisestään, jonka lisäksi mukaan on saatu alennukseen täysin uusia laitteita. Elisa on vihdoin lähes tunnin ongelmien jälkeen saanut verkkokauppansa jälleen toimintaan ja nyt myös tarjoukset ovat nähtävissä.

Elisalla on tarjolla uusia älypuhelintarjouksia muutamia. Esimerkiksi täysin uuden OnePlus Nord N10 5G -puhelimen voi ostaa 249 eurolla, ja myös Motorola Moto G 5G Plussan hinta on tippunut 199 euroon. Applen puhelimista iPhone 11 on saatavilla 599 euron hintaan. Myös Elisan valikoimista löytyy Nokia 8.3 5G -puhelimen 64 gigatavun versio 399 euron hintaan. Lisäksi Elisa on tiputtanut Galaxy S20 Ultran hinnan 899 euroon.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimet

Älykellot

Olemme jo aikaisemmin käyneet Black Friday -tarjouksia läpi kattavasti älypuhelimista, älykelloista sekä kuulokkeista monien jälleenmyyjien valikoimista. Koosteet tarjouksista voi lukea alapuolella olevien linkkien kautta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Alapuolella on vielä listattuna Elisan jo aikaisemmin paljastavat Black Friday -tarjoukset. Parhaimmat alennukset ovat vielä erikseen korostettuna.

Jo aikaisemmin ilmoitetut tarjoukset:

Puhelimet

Kuulokkeet

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Älykellot

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Black Friday