Black FridayYleinen

Verkkokauppa.com julkaisi Black Fridayn päätarjouksensa – katso parhaimmat täältä

Verkkokauppa.com on julkistanut tänään torstaina kello 21.00 Black Fridayn päätarjouksensa. Jo ennen päätarjouksien julkaisemista Verkkokauppa.comilla on ollut tarjolla yli 1000 tarjousta, joihin olemme jo aikaisemmin tutustuneet. Päätarjoukset ovat nyt saatavilla heti verkossa ja myös myymälät ovat avoinna jatkuvasti. Tarjouksien kerrotaan olevan voimassa 29. marraskuuta kello 23.59 asti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Verkkokauppa.com aloittaa ensimmäisien tarjouksiensa myynnin kello 21.15, ja tarjolla on muun muassa Apple iPhone SE 2020 edulliseen 399 euron hintaan sekä OnePlus 8T 128Gt 499 euron hintaan. Mukana on myös Galaxy S20 Ultra 889 euron hintaan ja Redmi Note 8 Pro maksaa vain 139 euroa.

Kello 22.00 myyntiin tulee muun muassa edulliseen hintaan uusi Apple Watch SE ja kello 23.00 myyntiin saapuu Huawei Watch GT 2e -älykello 59 euron hintaan. Alapuolella on listattuna Verkkokauppa.comin päätarjouksista älypuhelimet, älykellot ja kuulokkeet.

Kello 21.15 myynnissä

Kello 22.00 myynnissä

Kello 23.00 myynnissä

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Olemme jo aikaisemmin käyneet Black Friday -tarjouksia läpi kattavasti älypuhelimista, älykelloista sekä kuulokkeista monien jälleenmyyjien valikoimista. Koosteet tarjouksista voi lukea alapuolella olevien linkkien kautta.

Alapuolella on vielä listattuna Verkkokauppa.comin muut Black Friday -tarjoukset. Parhaimmat alennukset ovat vielä erikseen korostettuna.

Jo aikaisemmin ilmoitetut tarjoukset:

Puhelimet

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeet

Älykellot

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Black Friday