OnePlusYleinen

OnePlus Nord 2 paljastui nyt myös vihreässä nahkaversiossa – luvassa jopa neljä väriversiota

OnePlus Nord 2 -puhelimesta ei ole enää paljoa vuodettavaa, sillä OnePlus on paljastanut jo lähes kaiken, ja vuodot ovat hoitaneet loppujen tietojen paljastamisen. Yksi tulevan puhelimen väriversioista on kuitenkin pysynyt salassa pitkään, mutta nyt odotetusta nahkaversiostakin on nähty ensimmäinen kuva luotettavan vuotajan Evan Blassin toimesta.

Blass on julkaissut Twitterissä kuvia, jotka paljastavat kaikki tulevat väriversiot. Aikaisemmin vuodetun punaisen version ohella on nyt julkaistu kuvat sinisestä Blue Haze sekä harmaasta Gray Sierra -väriversioista. Vihreä nahkaversio on nimeltään Green Wood, joka on reunoiltaan ja takaosaltaan tyylikkään vihreä. Tarkkaan katsottuna takaosassa nähdään nahkakuviointi, mutta toistaiseksi ei ole tietoa millä tavalla kuviointi on toteutettu. Takaosa saattaa olla nahkaa tai sitten kuvio on tehty takaosan lasiin erikoisviimeistelyllä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus on itse vahvistanut aikaisemmin OnePlus Nord 2:n saavan muun muassa Dimensity 1200-AI -järjestelmäpiirin50 megapikselin kamerasensorin sekä 6,43 tuuman Fluid AMOLED -näyttöpaneelin. Eilen OnePlus paljasti vielä puhelimessa nähtävän suuri 4500 milliampeeritunnin akku sekä huippupuhelimistakin tuttu Warp Charge 65 -pikalataus. Olemme julkaisseet kattavan katsauksen OnePlus Nord 2 -puhelimen huhuihin ja tietoihin, joten kaiken tarvittavan voi tarkistaa puhelimesta vielä tämän linkin takaa. 

OnePlus kutsuu Nord 2 -puhelinta ”lippulaivojen tappajaksi”, joten kyseessä pitäisi olla edullisempi laite huippuluokan ominaisuuksilla. Puhelin julkaistaan virallisesti 22. heinäkuuta kello 17.00 Suomen aikaan.

Punainen OnePlus Nord 2 / Kuva: Evan Blass.

Lähde: Twitter (Evan Blass)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus