Black FridayYleinen

Telia julkaisi uusia Black Friday -tarjouksia – katso kooste täältä!

Telia aloitti Black Friday -kampanjansa jo hyvissä ajoin, ja olemmekin jo aikaisemmin tutustuneet operaattorin laajaan alennusvalikoimaan älypuhelimien suhteen. Tänään Telia on julkaissut kymmeniä uusia alennustuotteita, jotka ovat listattuna nyt tässä artikkelissa. Uusia alennuksia on tullut muun muassa kelloista sekä kuulokkeista. Valitettavasti uusia älypuhelintarjouksia ainakaan toistaiseksi Telia ei ole paljastanut.

Nyt tarjoukseen on tullut muun muassa Honorin uusi Watch GS Pro -älykello, joka maksaa 199 euroa. Lisäksi Huawei Watch GT 2 ja Watch GT 2e ovat myös tutuissa alennuksissa. Kuulokkeiden osalta Telia on laittanut tarjoukseen Applen AirPods-täyslangattomia kuulokkeita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Olemme jo aikaisemmin käyneet Black Friday -tarjouksia läpi kattavasti älypuhelimista, älykelloista sekä kuulokkeista monien jälleenmyyjien valikoimista. Koosteet tarjouksista voi lukea alapuolella olevien linkkien kautta.

Alapuolella on vielä listattuna Telian tuoreimmat Black Friday -tarjoukset, joiden alapuolella on vielä aikaisemmin paljastetut tarjoukset. Parhaimmat alennukset ovat vielä erikseen korostettuna.

Älykellot

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeet

Jo aikaisemmin ilmoitetut tarjoukset:

Puhelimet

Kuulokkeet

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Älykellot

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Black Friday