Black FridayYleinen

Black Friday käy nyt kuumimmillaan! Listasimme tämän hetken 10 parasta puhelintarjousta

Nothing Phone (1) on yksi Black Fridayn mielenkiintoisimmista puhelimista.

Black Friday on vihdoin täällä! Yli kahden viikon mittainen Black Friday -kampanja saadaan pian päätökseen, mutta alennuspöhinä käy nyt kuumempana kuin koskaan aikaisemmin. Olemme SuomiMobiilissa seuranneet parhaimpia Black Friday -tarjouksia jo toista viikkoa, mutta vihdoin suurimmat jälleenmyyjät ovat paljastaneet kaikki tarjouksensa.

Tässä artikkelissa listaamme kymmenen tämän hetken parasta puhelintarjousta. Tarjoukset ovat tänä vuonna melko maltillisia, mutta myös hyviä laitteita pystyy saamaan nyt aikaisempaa edullisemmin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ennen tarjouksiin tarttumista on hyvä tutustua huolella laitteisiin ennen varsinaista ostopäätöstä. SuomiMobiili tarjoaa monista tarjouksessa olevista älypuhelimista kattavat arvostelut, jotka kannattaa lukea ennen ostamista. SuomiMobiilissa julkaistuihin arvosteluihin voi tutustua alapuolella olevan linkin takaa.

Katso SuomiMobiilin laitearvostelut täältä!

Yksi Black Fridayn ehdoton puhelinostos on Nothing Phone (1), joka on 399 euron alennetulla hinnallaan selvästi parempi kuin yksikään muu keskihintainen puhelin samassa hintapisteessä. Puhelimesta on useita muistiversioita, joten myös muutamalla kympillä saa enemmän tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Keskihintaluokasta vakuuttava laite on myös OnePlus Nord 2T, joka tarjoaa hyvää suorituskykyä ja hyvät kamerat. Puhelimen hinta on nyt vain 299 euroa, joka on 100 euroa normaalia vähemmän. Samassa kategoriassa mielenkiintoinen puhelin on myös Xiaomi 12T, jonka 399 euron alennettu hinta on selvästi vakuuttavampi kuin 599 euron normaalihinta.

Jos haluaa Samsungin puhelimen, niin silloin varmin valinta keskihintaluokassa on Galaxy A53 5G, jonka voi ostaa nyt myöskin vain 299 eurolla. Jos hakusessa on vieläkin edullisempi puhelin, niin yksi mielenkiintoinen vaihtoehto on OnePlus Nord CE 2 Lite 5G. Alennetulla 149 euron hinnalla kyseessä on hyvä puhelin, ja hinnasta saa puolet pois.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huippuluokan puhelimia etsiville hyviä vaihtoehtoja on myös paljon. Alennukset eivät ole suhteessa aivan yhtä suuria, mutta osa on ihan hyviäkin. Kompaktia puhelinta etsivälle Xiaomi 12 on loistava puhelin 499 eurolla, kun taas Xiaomi 12 Pro tarjoaa samoja ratkaisuja paremmilla kameroilla vain 699 euron hinnalla.

Honor Magic 4 Pro tarjoilee 799 eurolla vakuuttavat kamerat ja huipputason ratkaisuja, joten siinä on myös kelpo vaihtoehto lippulaivaa etsiville. Samsungin tarjouksessa on Galaxy S22+, joka on myös tasapainoinen kokonaisuus alennetulla 699 euron hinnallaan. OnePlus 10 Prosta saa myös hyvän alennuksen, sillä lähtöhinta on nyt vain 599 euroa.

Puhelimien edullisimmat hinnat ja jälleenmyyjät ovat listattuna alapuolella olevissa Hintaseurannan listauksissa.

Nothing Phone (1) – alk. 399 euroa

OnePlus Nord 2T – alk. 299€

Xiaomi 12T – alk. 399€

Samsung Galaxy A53 5G – alk. 299€

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G – alk. 149€

Xiaomi 12 – alk. 495€

Xiaomi 12 Pro – alk. 699€

Honor Magic 4 Pro – alk. 799€

Samsung Galaxy S22+ – alk. 699€

OnePlus 10 Pro – alk. 599€

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Black Friday