HuaweiSponsoroitu

Huawein älykellot ja kuulokkeet ovat toivotuimpia lahjoja – monet huipputason ominaisuudet kehitetty Suomessa

Huawein valikoimasta löytyy upeita lahjaideoita.

Joulu lähestyy kovaa vauhtia ja viime hetken joululahjojen ostaminen kiihtyy. Tulevan juhlakauden halutuimpia lahjoja ovat älykellot sekä langattomat nappikuulokkeet. Huawein tuotevalikoimasta löytyy joululahjoiksi erinomaisesti sopivia laitteita esimerkiksi itselle, lapsille, sukulaisille, vanhemmille tai kavereille.

Huawein älykellojen valikoimasta löytyy laaja kattaus eri hintaisia älykelloja, joilla pystyy seuraamaan omaa aktiivisuuttaan sekä terveyttä. Kuulokkeiden osalta Huawei tarjoaa kattavasti erilaisia vaihtoehtoja, joista löytyy hyvä melunvaimennus, huipputason äänenlaatu sekä erilaisia lähestymistapoja muotoilun osalta.

Huawein tuotteita ostamalla pääsee kokemaan myös Suomessa kehitettyjä ratkaisuja. Useat Huawein älykellot hyötyvät merkittävästi suomalaisesta tutkimus- ja tuotekehitystyöstä. Suomessa kehitetyn TruSport-algoritmin ansiosta Huawein kellot ovat mittaustarkkuudeltaan markkinoiden parhaimmistoa. Laadun taustalla on monipuolinen ja rajoja rikkova asiantuntijayhteistyö.

Huawein kuulokkeet edustavat äänitekniikoiltaan markkinoiden kärkeä, josta voidaan kiittää Huawein Suomessa tekemää huippuluokan äänitekniikan tutkimus- ja tuotekehitystä. Huawein suurin Kiinan ulkopuolella toimiva äänilaboratorio sijaitsee Tampereella, josta ovat kotoisin useat Huawein kuulokkeiden ominaisuudet, kuten puhetta selkeyttävä teknologia.

Huawein älykellot ja kuulokkeet ovat loistavia lahjoja kenelle tahansa, sillä ne toimivat saumattomasti monien ekosysteemien kanssa. Huawei on suunnitellut laitteensa niin, että niistä pääsee nauttimaan Android- ja iOS-laitteiden kanssa.

Huawei Watch GT -sarjan kellot tarjoavat kattavia kokonaisuuksia

Huawei Watch GT 3 Pro

Huawei Watch GT -sarjasta löytyy sopiva älykello jokaiseen tarpeeseen. Huawei on luonut kelloja esimerkiksi tyyliä arvostaville, aktiivisille urheilijoille sekä muille käyttäjille, jotka haluavat pysyä perillä omasta terveydestä.

Juhlakauden varmasti yksi mielenkiintoisimmista lahjoista on Huawei Watch GT 3 Pro -älykello. Kyseessä on persoonallinen älykello, jossa ei ole tyylistä tingitty. Lisäksi älykellosta on useita eri versioita, joiden joukosta löytyy varmasti sopiva eri tyyleihin.

Huawei Watch GT 3 Pro on valittavissa keraamisena tai titaanisena versiona, joissa molemmissa on laadukas AMOLED-näyttö. Lisäksi kellossa on pidempiäkin matkoja varten suunniteltu akku, sillä titaanisen version akku kestää jopa 14 päivää ja keraamisen version akku vastaavasti 7 päivää.

Huawei on varustellut kellon monipuolisilla terveys- ja urheilutoiminnoilla, sillä tuettuna on yli 100 harjoitustilaa, automaattinen veren happipitoisuuden seuranta sekä reaaliaikainen unen seuranta. Huawei Watch GT 3 Pro tarjoaa lisäksi tuen kehittyneelle EKG-mittaukselle, joka laajentaa terveyden seurantaa.

Tyylikkääseen Huawei Watch GT 3 Pro -älykelloon voi tutustua tarkemmin SuomiMobiilin aikaisemmasta artikkelista tämän linkin takaa. Lisäksi tarkemmat tiedot kellossa käytettävästä Suomessa kehitetystä teknologiasta löytyy tämän linkin takaa.

Huawei Watch GT Runner

Huawei on suunnitellut myös urheilijoita, erityisesti aktiivisesti juoksevia ajatellen oman Watch GT Runner -älykellon. Kello on rakennettu tarkan 1,43-tuumaisen AMOLED-näytön ympärille, ja akunkesto on jopa kaksi viikkoa. Huawei Watch GT Runner on suunniteltu kevyeksi, jonka ansiosta kelloa on mukava pitää kädessä. Älykello on myös 5 ATM -luokituksen mukaisesti vedenkestävä, joten se kestää käyttöä esimerkiksi juostessa rankkasateessa.

Juoksijan unelmakellon taustalla on myös yllättävää suomalaisosaamista, sillä sen ”aivot” on kehitetty Suomessa. Lisätietoja saat lukemalla SuomiMobiilin aikaisemman artikkelin aiheesta.

Huawei Watch GT 3 SE

Watch GT 3 SE tarjoaa edullisemmassa hintapisteessä Huawein kehutut terveys- ja urheiluominaisuudet. Kello painaa ainoastaan 35,6 grammaa, joten sitä on miellyttävää käyttää urheillessa. Huawei on suunnitellut kellon kestämään, sillä suurta näyttöpaneelia on suojaamassa Gorilla Glass -lasipinta ja Watch GT 3 SE on myös 5 ATM -luokituksen mukaisesti vedenkestävä.

Haluatko tietää Huawei Watch GT 3 SE -älykellosta enemmän? Kattavan artikkelin siitä voit lukea tämän linkin takaa.

Huawei Watch D – mullistaa verenpaineen seurannan

Huawei Watch D

Etsitkö todellista terveyskumppania esimerkiksi ikäihmiselle? Huawei Watch D vie käsityksen terveyskellosta uudelle tasolle, koska älykellon innovatiiviset ominaisuudet antavat käyttäjille mahdollisuuden tarkastella terveyttään aikaisempaa monipuolisemmin. EKG-mittauksen rinnalla kello tarjoaa myös tuen verenpaineen mittaukselle suoraan ranteesta.

Aivan uudet terveysominaisuudet yhdistettynä Huawein muihin monipuolisiin terveyden seurantatekniikoihin sekä urheilutoimintoihin, Huawei Watch D on luokassaan ykkösvalinta jokapäiväiseen terveyden seurantaan. Kello pystyy mittaamaan tarkasti sykettä, veren happipitoisuutta sekä stressiä, jotka yhdessä mahdollistavat tarkemmat tiedot omasta terveydestä.

Huawei Watch D -älykellosta voi lukea tarkempia tietoja SuomiMobiilin aikaisemmasta artikkelista tämän linkin takaa.

Huawei Watch Fit 2 ja Huawei Band 7 – edullisesti kattavat ominaisuudet

Huawei Watch Fit 2 ja Huawei Band 7

Saisiko olla todelliset älykellon ominaisuudet edullisessa paketissa? Huawei tarjoaa lompakkoystävällisiä vaihtoehtoja, jotka tarjoavat silti kattavat toiminnot erityisesti terveyden seurannan ja urheilutoimintojen osalta.

Huawei Watch Fit 2 tuo mukanaan tyyliä ranteeseen unohtamatta kattavia ominaisuuksia. Kellossa suuri 1,74 tuuman AMOLED-näyttöpaneeli, jota on miellyttävää käyttää. Kellosta onnistuu muun muassa puheluiden soittaminen Bluetooth-toiminnon avulla ja akku kestää jopa 10 päivää.

Älykellossa on myös animoidut harjoittelut ja vinkkejä lämmittelyyn ennen juoksua ja venytysvinkkejä juoksun jälkeen. Huawei Watch Fit 2:n kattavat urheilutoiminnot pystyvät antamaan tarkkaa tietoa sisäänrakennetun GPS:n ansiosta. Tuettuna on jopa 97 erilaista harjoitustilaa, joita ovat muun muassa voimaharjoittelu, jooga, tanssi ja monet muut.

Ominaisuuksia löytyy myös monta muuta. Huawei Watch Fit 2 pystyy mittamaan unta, seuraamaan veren happipitoisuutta, laskemaan stressitason sekä tuettuna on jatkuva sykkeen mittaus.

Huawei Band 7 on loistava valinta etsiessä pientä laitetta ranteeseen. Kyseessä on aktiivisuusranneke, joka tarjoaa monet älykellon ominaisuudet. Huawei Band 7 pitää sisällään tarkan AMOLED-näyttöpaneelin, jota varten on luotu yli 4000 kellotaulua ja tuettuna on Always-on-Display-toiminto.

Laitteesta riittää puhtia jopa kahdeksi viikoksi ja 5 minuutin pikalatauksella virtaa saadaan jopa kahden päivän käyttöä varten. Kompaktista koostaan huolimatta Huawei on saanut mukaan kattavat terveys- ja urheilutoiminnot. Huawei Band 7 pystyy mittaamaan sykettä, veren happipitoisuutta, unta sekä stressiä. Mukaan on saatu myös 96 virkistävää harjoitustilaa, jotka kattavat kaikki suosituimmat liikunta-aktiviteetit, kuten juoksun tai pyöräilyn.

Musiikinkuuntelu vaatii laadukkaat ja tyylikkäät kuulokkeet

Huawei FreeBuds Pro 2

Huawein kuulokevalikoima kattaa niin huippuluokan laitteet kuin myös lompakkoystävälliset vaihtoehdot hyvällä äänenlaadulla. Huawein kuulokkeita yhdistää niiden käyttömukavuus. Kuulokkeet on suunniteltu pysymään korvissa ja niissä on paljon erilaisia toimintoja AI Life -sovelluksen avustuksella.

Huawei FreeBuds Pro 2 -kuulokkeet ovat vaativampaankin makuun, eikä ne jätä ketään kylmäksi äänenlaadun tai aktiivisen melunvaimennuksen osalta. Tasokas melunvaimennusteknologia tuo rauhaa ja selkeyttä niin viihteeseen kuin puheluihinkin, ja kokonaisuuden viimeistelee pitkä akunkesto.

Kuulokkeiden äänentoiston taustalla on alan johtavia innovaatioita muun muassa Huawein Tampereen tuotekehityskeskuksesta, ja Huawei on tehnyt yhteistyötä myös ranskalaisen äänitekniikkayhtiö Devialetin kanssa. Huippuluokan äänenlaatu on yhdistetty monipuolisiin ominaisuuksiin sekä esteettiseen muotoiluun.

Haluatko tietää enemmän Huawei FreeBuds Pro 2 -kuulokkeista? Lue SuomiMobiilin aikaisempi artikkeli kuulokkeista.

Huawei FreeBuds Lipstick

Huawei FreeBuds Lipstick -kuulokkeet ovat hauska idea joululahjaksi. Upea äänenlaatu yhdistyy uskomattomaan kauneuteen. Kuulokkeet ovat muodikkaat, sillä ne mukailevat huulipunan muotoilua. Kuulokkeet toimitetaan valmiiksi tyylikkäässä lahjapakkauksessa, jossa on miellyttävä tuoksu.

Luksustuntumaa mukanaan tuovat FreeBuds Lipstick -kuulokkeet tarjoavat korkean äänenlaadun 14,3 mm kokoisien kaiutinelementtien avustuksella. Kuulokkeista riittää bassoa, mutta mukaan on saatu lisäksi vastameluteknologia. Huawei on suunnitellut kuulokkeet upeasta tyylistä huolimatta käyttöä varten, ja mukavuutta parantaa 4,1 grammaa painava rakenne. Huawei FreeBuds Lipstick -kuulokkeista löytyy virtaa jopa 22 tunniksi latauskotelon avustuksella.

Huawei FreeBuds SE

Etsitkö loistavia kuulokkeita esimerkiksi lapselle? Huawei FreeBuds SE -kuulokkeet vastaavat kysyntään tarjoten Huawein tutut vahvuudet kompaktissa ja edullisessa paketissa. Kuulokkeiden 10 mm dynaamiset kaiutinelementit takaavat upean äänenlaadun ja tulpallinen rakenne pitää kuulokkeet korvissa.

FreeBuds SE kuulokkeiden avulla myös puheluiden puhuminen hoituu vaivattomasti. Kaksimikrofoninen tekniikka erottaa kohdeäänen ympäristön melusta varmistaakseen, että jokainen puhelu on selkeä myös ruuhkaisilla ja meluisilla alueilla. Akkua kuulokkeista riittää jopa 24 tunniksi latauskotelon avulla ja kuulokkeista itsestään löytyy 6 tunnin akunkesto.

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Huawei