OnePlusYleinen

Huhu: OnePlus Pad -tabletti tulossa tuoreeltaan Android 12L -käyttöjärjestelmällä

OnePlussalta on huhuttu omaa tabletti jo pidemmän aikaan, mutta toistaiseksi tablettia ei ole markkinoilla nähty. Erinäiset huhut ovat kuitenkin kertoneet jotain olevan tulossa, ja nyt tuorein tieto antaa tarkemman käsityksen käyttöjärjestelmästä.

91mobiles.com-sivuston julkaiseman raportin mukaan OnePlus Pad tultaisiin julkaisemaan tuoreeltaan Googlen tulevalla Android 12L -käyttöjärjestelmällä. Kyseessä on Googlen pieni päivitys Android 12 -versioon, mutta Android 12L tarjoaa paljon optimointeja suurinäyttöisille Android-laitteille. Googlen odotetaan julkaisevan Android 12L:n alkuvuoden aikana, sillä se on jo beetatestausvaiheessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi tarkkaa aikataulua OnePlussan ensimmäisen tabletin julkaisulle ei ole, mutta sitä voitaneen odottaa myös alkuvuonna. Aikaisemmat raportit ovat kertoneet, että OnePlus Pad julkaistaisiin ainakin Intian markkinoille vuoden 2022 alkupuoliskolla, eli ennen heinäkuuta. OnePlus ei ole itse kuitenkaan puhunut mahdollisesta tablettijulkaisusta.

Kevään aikana OnePlussalta odotetaan lukuisia uutuustuotteita erityisesti puhelimien osalta. Luvassa on OnePlus 10-, OnePlus 10 Pro– ja OnePlus 10R -huippupuhelimet sekä useita Nord-malliston puhelimia, joita ovat huhujen mukaan OnePlus Nord N20, Nord CE 2, Nord CE 2 Lite sekä Nord 2T. Todennäköisesti tulevista julkaisusta tullaan kuulemaan tarkempia yksityiskohtia lähiaikoina.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus