HMDNokiaYleinen

Nokia G11 sai Android 12 -päivityksen

Nokia G11

HMD Global aloitti jo lokakuussa Android 12 -päivityksen jakelun Nokia G21 -puhelimelle, mutta nyt päivitys on saatu lähes samanlaiseen Nokia G11 -puhelimeen. Päivityksen jakelu on aloitettu Euroopan markkinoilla.

Nokia G11 -puhelimelle kyseessä on päivitys, jonka versionumero on V2.450 ja sen mukana toimitaan Android 12:n ohella myös Googlen lokakuussa 2022 julkaisemat tietoturvakorjaukset. Kokoa päivityksellä on 1,98 gigatavua, joten pienestä päivityksestä ei ole kyse. Kyseessä on ensimmäinen suurempi päivitys puhelimelle, joita on luvattu yhteensä kaksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Android 12 on yksi suurimmista päivityksistä vuosiin, sillä se tuo mukanaan täysin uudistetun Material You -muotokielen ja uuden käyttöliittymän. Android 12:n keskiössä on persoonaalisempi käyttökokemus, parempi yksityisyys sekä monet muut kattavat ominaisuudet. Tarkemmin Android 12 -version uudistuksiin voi käydä tutustumassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

HMD Global hyödyntää Nokia-puhelimissaan puhdasta Android-kokemusta, joten myös Nokia G11 tulee saamaan Android 12 -version juuri sellaisena kuin Google on suunnitellut. Päivityksen pystyy lataamaan puhelimen asetusvalikon kautta menemällä: Asetukset > Järjestelmä > Lisäasetukset > Järjestelmäpäivitys > Tarkista päivitykset.

Aikaisemmin sama päivitys on tuotu useille muille Nokia-puhelimille, joita ovat Nokia X20Nokia X10, Nokia G50, Nokia XR20Nokia 8.3 5GNokia 2.4Nokia G10Nokia G20, Nokia 5.4, Nokia 3.4 ja Nokia G21.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD