SuomiMobiiliYleinen

Nämä puhelimet arvioitiin SuomiMobiilissa parhaimmiksi vuonna 2019 – testasimme 45 älypuhelinta

Huawei P30 Pro arvioitiin SuomiMobiilissa viime vuonna parhaimmaksi älypuhelimeksi.

Vuoden 2019 aikana SuomiMobiilissa testattiin jälleen kerran ahkerasti puhelimia, sillä julkaisimme vuoden aikana yhteensä 45 arvostelua. Testatuista puhelimista 40 saivat virallisen arvosanan, joista lähes puolet ansaitsivat SuomiMobiilin suosittelumaininnan. Viime vuosi oli täynnä toinen toistaan mielenkiintoisempia älypuhelimia, mutta myös muutamia selviä pettymyksiä tuli vastaan.

SuomiMobiili on edelleen yksi harvoista suomalaisista sivustoista, jossa testatuille puhelimille annetaan rehellinen arvosana, joka koostuu seitsemästä arvioitavasta osa-alueesta. Virallinen arvosana voi olla siis 1-10 välillä, mutta jos arvioksi on annettu yli 8.0, niin silloin kyseessä on monella osa-alueella erinomainen laite.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Viime vuosi oli älypuhelinmarkkinoilla selvästi aikaisempaa erilaisempi. Esimerkiksi kuluttajien saataville tulivat ensimmäiset taittuvanäyttöiset älypuhelimet, OnePlus esitteli kaksoislaitestrategiansa, Huawei joutui Yhdysvaltojen kieltolistalle, Xiaomi vahvisti toimintaansa useissa maissa Euroopassa sekä LG:n puhelimia ei enää virallisesti Suomessa nähty myynnissä.

Vuoden 2019 aikana yksikään testatuista puhelimista ei yltänyt täysiin pisteisiin. SuomiMobiilissa arvioitiin Huawei P30 Pro- sekä Samsung Galaxy S10+ -puhelimet parhaimmiksi, jotka molemmat saivat 9.4/10 pistettä. Alapuolella olevasta listauksesta voi katsoa miten testatut puhelimet suoriutuivat SuomiMobiilin arvioinneissa. Kootusti kaikki SuomiMobiilissa julkaistut arviot puhelimista sekä muista laitteista voi käydä katsomassa tämän linkin takaa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:SuomiMobiili